Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pajdka

jak ubrać w taką pogodę??????????

Polecane posty

drogie mamy :):):) jak ubieracie swoje roczne dzieci w taką pogodę jak dziś???? ja nie mam pojęcia , na zimowy ubiór to trochę chyba za ciepło ale na wiosenny to raczej za chłodno , i nie wiem już sama :(:(:(:(:(:( za tydzień mamy szczepienie na roczek i nie chciałabym żeby mój mały przeziębił się . doradżcie coś .......:):):):):):):)

Moja córcia wprawdzie ma już 2 latka ale mniej więcej od roku ubieram ją podobnie. Więc dziś ubrałam małą tak : body bez rękawków, rajtuzki, jeansy, cienką bluzeczkę, cienki sweterek, kurtkę zimową, czapka i rękawiczki.

a tak przy okazji, czy szczepienie na roczek jest mocno bolące? to znaczy czy dziecko mocno marudzi , czy może mieć gorączkę??? kurde bo to przed samymi świętami , jak roboty pełne ręce.:(:(:(:(:(:(

może i własnie lepiej na zimowo bo jak świeci słońce to jest w miare ale jak się schowa to kosta że szok ,, ja to mam już dość tego zimna .........chce lata........

Z tego co pamiętam to moja córcia nie była wogule marudna po tym szczepieniu. Ani nie płakała ani w trakcie szczepienia ani po nim.

moja też niedawno roczek skończyła i już też po szczepieniu - bez żadnych sensacji :)

no to dobrze że te szczepienie nie jest takie bolące :D:D:D:D:D:D canberra a jak ty ubierasz swoją malutką w taką pogodę???? :):):):)