Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa jestem czy sie uda

Kciukiem - do ciebie, wazne!

Polecane posty

yhm, qwa;O no zobaczymy, jak beda chcieli kase, to won. a nuz widelec bede specjalistka od kokard;)

Ciekawe co Ci odpiszą. Ja jednak myślę, że to tylko naciąganie tak jak było z tym składaniem długopisów.

napisali ile chca kasy za iazanie jednej kokardy. trwa to 2/3min, ile mam napisać??????????????????????

Nie mam pojęcia. Może zapytaj ile zazwyczaj płacą? Jak będzie sie opłacało to spróbuj :) Tylko nie daj się naciągnąć na wpłacanie pieniędzy na ich konto.

napisal, ze nie ma zadnej wplaty, tylko kurier z tym dziadostwem przyjezdza;) ile mam zaproponowac, nie bede pytac, bo mnie oleja;) 50gr? hihi

Właśnie czytałam to ogłoszenie i napisali, że w godzinę można zrobić do 30 kokard czyli 15zł za godzinę. Nie wiem czy Ci tyle zapłacą.

nie nabralam sie swieta krowa do 20kw rekrutacja, potem wybiora 5-6os no to czekam:P:P:P

Gość nhfgjhgfjg
oo tak, to prawda ze kciukiem lyka wszystko.. nie tylko sperme starych dziadów i znajomych... etraz mamy pewnosc ze jest debilem skoro kiedys sie chwaliła ze ma niezłe wymiona a jak wszyscy wiemy im wiekszy cyc tym mniejszy rozum :O