Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperatka19

Yasminelle a dziurawiec

Polecane posty

Gość desperatka19

Hej! Mam takie pytanko.. Mam 19 lat. Od paru miesięcy przyjmuję tabletki Yasminelle. W 6 dniu brania tabsow wypilam napar z dziurawca z jednej torebki. Bylo to mniej wiecej wtedy, gdy przyjmowalam tabsika. Sadzicie, ze jest duze prawdopodobienstwo, ze moglam zajsc w ciaze? Dodam, ze w tym samym dniu kochalam sie z moim chlopakiem i on skonczyl we mnie;/ Bylo to w sobote i jest juz za pozno na przyjecie dodatkowej tabletki...

Gość desperatka19
Bardzo zalezy mi na waszych opiniach...

Gość jojoojjjjjj
jeśli wypiłas jeden napar to myśle że nic się nie stało - a kiedy go wypiłaś? zachowałaś odstęp kilkugodzinny między nim a tabletką?? jeśli tak to niemasz się o co martwić - tu raczej chodzi o picie czy łykanie dziurawca ale tak bardziej regularnie, tak jak antybiotyki że przez jakiś czas pod rząd

Gość desperatka19
Niestety odstep byl raczej niewielki... Około godzinny;/

Gość desperatka19
Hej! Mam takie pytanko.. Mam 19 lat. Od paru miesięcy przyjmuję tabletki Yasminelle. W 6 dniu brania tabsow wypilam napar z dziurawca z jednej torebki. Bylo to mniej wiecej wtedy, gdy przyjmowalam tabsika. Sadzicie, ze jest duze prawdopodobienstwo, ze moglam zajsc w ciaze? Dodam, ze w tym samym dniu kochalam sie z moim chlopakiem i on skonczyl we mnie;/ Bylo to w sobote i jest juz za pozno na przyjecie dodatkowej tabletki...