Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemjakniewiemco

Zrobić coś czy nie???

Polecane posty

Gość niewiemjakniewiemco

Wiem, że temat jest banalny, ale tu zawsze można liczyć na szczere odpowiedzi, a sama nie wiem co mam mysleć o tej sprawie, więc zapytam. Spotykam się z chłopakiem, zaproponował mi w ostatniej chwili wyjście do kina, ale ja już umówiłam się ze znajomymi, więc odmówiłam. Potem dowiedziałam się, że pisał do mojej koleżanki. Jak się dowiedziałam to wysłałam mu smsy powiedziałam, że go zupełnie nie rozumiem, nie wiem o co mu chodzi itp.Odp że mu przykro i takie tam. Było już późno, więc nie dzwoniliśmy do siebie. Zadzwoniłam dzisiaj rano, nie odebrał. Głupio się czułam, bo trochę mu napisałam, a on juz nie odpisywał. Właśnie zadzwoniła moja koleżanka do niego i był kompletnie pijany. Nic z tego nie rozumiem. Czy powinnam cokolwiek teraz zrobić? A jak się zobaczymy, a na pewno się zobaczymy, bo studiujemy na tym samym kierunku to jak powinnam się zachować? Co o tym myślicie? Szczerze. Dziękuję i pozdrawiam.

Gość niewiemjakniewiemco
dzięki :) a nie zachowałam sie jak histeryczka z tymi smsami i telefonem?

Gość niewiemjakniewiemco
napiszcie co myslicie?

Gość badylekmotylek
nie zalezy mu na tobie... nie zabiegaj jak sie obrazil to trudno, jemu powinno byc wstyd ze sie tak spił i nie odbierał... nie zabiegaj o kontakt...

Gość niewiemjakniewiemco
upił się z mojego powodu. Nie chciałam tak pojechać po nim, teraz mi go żal.

Gość badylekmotylek
przestan :) upil sie bo sie nudzil :) polecam ksiazke do sciagniecia z netu "dlaczego faceci kochaja zołzy" albo "nie zależy mu na tobie" ... naprawde olej go moze w taki sposob zacznei za Toba latac :)

Gość niewiemjakniewiemco
myślałam, że jak mu o tym powiem, że wiem, to on tak już nie będzie robił. A on się złamał :( poddał się :(

Gość wychodzę z założenia...
...że zachowałaś się jak niespełna rozumu histeryczka :P nawet jak miał na ciebie ochotę to skutecznie - takimi babskimi pierdołowatymi rozkminami - to popsułaś!

Gość niewiemjakniewiemco
wychodzę z założenia... tak myślisz? To jak on to odebrał? A jak mogłabym go znowu nakręcić na siebie?

Gość niewiemjakniewiemco
a jak teraz udam, że nic sie nie stało, zobaczy mnie taką radosną i roześmianą to lepiej?

Gość niewiemjakniewiemco
proszę powiedzcie co myślicie, jak to wygląda i czy lepiej udać że nic się nie stało czy zadzwonić/

Gość niewiemjakniewiemco
a dlaczego nie odebrał tylko się upił?

Gość nie odebrał
bo nie wiedział co ci powiedzieć, a wybrał tzw strategię przeczekiwania, a że widać do cierpliwych nie należy to się upił ot, co! Większych problemów nie masz? Jak ja widziałabym, że ktoś się tak zaangażował w znajomośc ze mną to też bym nie odbierała telefonów!

Gość dziwne czy nie dziwne
NAPRAWDE Z cIEBIE HISTERYCZKA! NO ALE CÓŻ. POCZEKAJ NIC NIE RÓB/ CHYBA ZE CIE KOCHA TO COKOLWIEK ZROBISZ TO I TAK BEDZIE DOBRZE/