Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badylekmotylek

facet naprawde potrzebuje czasu po rozstaniu na nowy związek?

Polecane posty

Gość badylekmotylek

Facet naprawde po odejsciu ukochanej potrzebuje czasu po rozstaniu z była na rozpoczecie nowego związku z nową czy to ściema?

Gość agnieszkaaaa
niektórzy faceci zaczynają związek z nową zanim się jeszcze rozstaną ze starą więc to raczej sciema

Tak samo jest jak z kobieta. Tylko ze w przypadku faceta decyzja dojrzewa takze momenc rozstania sie jest juz najczesciej dlugo po momencie faktycznego mentalnego rozstania sie. Mialem kiedys do czynienia z tak sytuacja. Dziewczyna i chlopak para z liceum poszli razem na studia ale rozne kierunki. Mieszkali razem w akademiku. Dziewczyna poznala nowego chlopaka a tamtego odstawila. Byly nie mogl sie pogodzic z tym, dosc dlugo Ja blagal. Byly potem dosc szybko sie ozenil. Dziewczyna z kolezanka smialy sie ze tak szybko sie pocieszyl. Perfidia kobiet czasami nie ma granic.

Ja myślę że to nie wazne kobieta czy męzczyzna - to jest kwestia wrażliwości i siły uczucia jakim sie żywiło drugą osobę :)

Gość badylekmotylek
zastanawiam sie czy on mnie tak trzyma "pod ręką" na wszelki wypadek bo szuka czegos lepszego czy naprawde mu tak ciezko po rozstaniu jak to mowi ze swoja najwieksza miloscia...