Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milena193

sposob na naukę...

Polecane posty

Gość milena193

ktoś zna jakiś ciekawy sposob na naukę pierwiastków. od początku roku zawsze się wymigiwałam a teraz baba mówi ze przyszedł na mnie czas. zawsze mylą mi sie nazwy i grupy czy coś. błagam pomocy. chce to zaliczyć ale nie wiem w jaki sposób.

Gość milena193
hehe ale rozwiązanie xd

Gość milena193
ok luzik. a nie lepsze rozwiązanie to marihuana? mam lepszy dostep :P bardziej chodzi mi o cos poważnego

Gość jjajajajajaj
A w ktorej jestes klasie? Bo ja jestem w 2 gim i pierwiastki rozumiem tylko ze pewnie jestess starsza wiec ci nie pomoge :(

Gość milena193
no tak to juz wiem. chodzi mi bardziej o to zebyscie pisali jakie sposoby na nauke wy macie. :)

Gość milena193
ja jestem w pierwszej gim ;);)

Gość wezwijcie lekarza
śpiewaj. serio! to czego masz się nauczyc.

Gość milena193
ok bede próbowała śpiewać.;);) jak mi wejdzie do głowy to chwała tobie:*

Gość ahhhhjlkj
pierwiastki chemiczne ja sie tak uczylam w pierwszej klasie i do tej pory umiem: 1.wylaczylam kompa i telewizor, wylaczylam dziwek w fonie. ( u mnie w pokoju byla cisza, otworzylam okno- bylo cieplo) i zaczelam sie kluc: bor B 3 Tlen O 2 Azot N ... ... ... itp bylo tego bardzo duzo to podzielilam sobie, ( wiedzialam ze beda to zaczelam sie ich uczyc troche wczesniej;p)ze kazdego dnia bede sie uczyla 15 a nastepnego znowu je powtarzala i kolejnych 15. i takim soboboobem sie nauczylam ze do tej pory to umiem.

Gość ahhhhjlkj
chodzilo mi o pierwsza klase gimnazjum a teraz jestem w liceum , a nauka do glowyy latwo mi nie przychodz wierz mi:))

a ty się układu na pamięć uczysz?? jeśli byś chciała żeby ci coś wytłumaczyć to możesz mnie pytać bo ja nie chwaląc się mam chemie w 1 palcu. oczywiście nie calą tylko tę której się uczyłam. np sole to dla mnie rozrywka

Gość milena193
dzieki i chyba tak zrobie:):) tylko nie jestem pewna co do tego fonu xd bo cały czs kolega zdje mi relacje;)

Gość milena193
na razie mam 9 grup a pozniej bedzie juz łatwiej

ale teraz dziwna jest ta podstawa programowa.. układu sie na pamięć uczyć.. szkoda że nie chodzisz do mojej szkoły. tutaj to tak fajnie uczą

Gość milena193
dobra dzieki za pomoc ide sie uczyc bo bedzie odpytka na szczecie nie jutro bye bye:):)

Gość milena193
a jaka to szkoła? i w jakim miescie xd

a szkoła normalna, w zwykłej mieścinie.. ale za to nauczycielka moim zdaniem doskonała.. ucz się ucz i w następnym roku nie rób zaległości żebyś musiała zaliczać i walczyć o promocje..