Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto mi powie kto

dylematy kolorystczne

Polecane posty

Gość kto mi powie kto

Czy do sukni ecru pasuje ciemnoszary garnitur? i czy pasuje bukiet z biało-różowych kwiatów lub z wrzosów? pomocy - muszę szybko decydować!

Wrzosy- na pewno pasują, kwiaty wzięłabym bardziej fioletowe czy ciemnoróżowe zamiast jasnych. Garnitur- zależy od koloru koszuli. Mam też dylemat, jaki mu garnitur kupimy do czerwonej koszuli... :/

do sukni ecru szary garnitur? nie wiem chyba powinna być koszula takiego koloru jak suknia panny młodej ... ale nie wiem jaki do tego pasuje garnitur (brązowe są ze swej natury nieładne).

szary nieladny. koszula i kamizelka wiadomo ecru. ale garnitur preddzej bardzo ciemna czekolada w prazki. takie pasuja najlepiej.

A czy panu młodemu wypada iść do ślubu bez kamizelki? Moja sukienka będzie raczej skromna, kremowy z czerwonym, on w czerwonej koszuli więc garnitur pewnie czarny albo bardzo ciemny szary. I krawat siłą rzeczy raczej ciemny będzie. Z czarną kamizelką na dodatek dość \"mrocznie\" by wyglądał...

Gość kto mi powie kto
mój TŻ nie chce brązowego garnituru, mi też sie średnio podoba. więc co pasuje do ecru? ja już jestem skłonna iść do salonu i zmienić zamówienie na białą suknie póki jeszcze mogę...

no mowie ci. brazowy nie bo zwykle brazowe sa nieladne. mojemu tez sie takie nie podobaja a tez mam ecru.. ale bardzo ciemna czekolada w prazki ktore moga byc one normalnie matowe a moga byc lekko swiatlo odbijajace. jesli nie mierzyl takiego to niech to zrobi. sa duzo ladniejszy niz zwykle czarne.

ja mam suknie w kolorze ecru ,a mojemu narzeczonemu kupilismy czarny garnitur,czarny krawat i koszule w kolorze mojej sukni.ciemnoszary srednio pasuje do ecru,najbardziej niby brazowy wyglada,ale dla mnie osobiscie jest malo elegancki.co do tych kamizelek mysle,ze nie sa wymagane...