Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kejtttttti

CZY mimo to moge byc w ciazy ?

Polecane posty

Gość kejtttttti

Wiec tak, przepuszczalismy z mężem ze jestem w ciąży.. nie zrobilam testu, wolalam poczekac na okres. Jestem jakies 5 dni przed, i zaczynaja bolec mnie piersi, wychodzić syfki, i lekko boleć brzuch.. jak przed normalnym okresem. czy mimo to moge byc w ciazy ? czy jednak juz na 100 % dostane okres.

Gość kejtttttti
niewiem co w tym kretynskiego ;] najwyzej twoje zachowanie.. mentalnosc 5 latka, bo zamiast pomagac. wyzywasz.. widac na co spadla kafeteria.

Myślę, że szansa jest ale w którym dniu cyklu współżyliście, to były dni płodne? Objawy nawet jeśli jesteś w ciąży są takie same jak na @, więc to nic nie daje. Musisz poczekać. Ja też czekam na @ ale spóźnia się drugi dzień i mam nadzieję,że już nie przyjdzie.

Nie obrażajcie, jeśli nie macie nic do powiedzenia w danym temacie, nie czytajcie tego. Forum schodzi na... Makabra!! Jak mozna tak traktować ludzi, którzy pytaja, gdy mają wątpliwości, chcą tylko dobrego słowa. Zastanówcie się, a jeśli wam to nie odpowiada, nie wchodźcie na forum.

Gość rtete
skoro jestes 5 dni przed miesaczka to raczej normalne ze syfki ci wylaza i piersi bola nie wydaje mi sie zeby to byla oznaka ciaza a poprostu zblizajacego sie okresu

Gość ethete
moje pierwsze odczucia w ciąży były identyko jak przed miesiączką

ja też nie mam okresu a tak sie cieszyłam ze juz sie udało.Dzisiaj zobiłam test wynik ujemny:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((