Karolinka1983 0 Napisano Marzec 31, 2009 Ja mam takie pytanie. Lekarz przepisał mi Clostilbegyt od piątego dnia cyklu przez pięć kolejnych dni. Ale nie pomyslałam by zapytać kiedy mam współżyć z mężem, a on też nie mówił. Wie któraś, może mi pomóc? Czy mam się kochać w te dni co biorę czy w dni po skończeniu tabletek (po tych 5 dniach). proszę o radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolinka1983 0 Napisano Marzec 31, 2009 Proszę o radę, jesli ktoś brał te babletki. Bardzo mi zależy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość izkawalizka Napisano Kwiecień 29, 2009 Współżyć należy 12-13 dnia! Ja też się staram, za 3 dni zaczynam brać tabletki~! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość izkawalizka bzdury gadasz Napisano Kwiecień 29, 2009 nie da się tak ot określić kiedy ! przy przyjmowaniu CLO powinnaś obowiązkowo mieć monitoring chociaż jednego cyklu, jeśli już nie po to żeby sprawdzić kiedy po lekach wystąpi owulacja to przede wszystkim po to żeby się upewnić czy pęcherzyk/ki pękł/ły!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach