Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michałłłłł

Szansa na ciążę przy 3 sposobach zebezpieczenia

Polecane posty

Gość michałłłłł

Witam. Mam pytanie dość trudne i kłopotliwe dla mnie. Tydzień temu kochałem się z swoją dziewczyną przez kilka dni pod rząd uprawialiśmy sex. Byliśmy zabezpieczeni gumką i stosunek był przerywany, dodam również że teoretycznie dziewczyna miła dni niepłodne - teoretycznie ponieważ bierze leki na unormowanie okresu, ponieważ miała strasznie rozrzucone okresy... Jaka jest szansa na zajście w ciążę w przypadku kiedy ja bardzo uważałem, dochodziłem w prezerwatywie poza nią, i po każdym stosunku gościa wykąpałem. Dziewczynie się spóźnia okres już cztery dni, jaka jest szansa ze zostanę ojcem ? Dziewczyna nie chce zrobić testu - oboje jestesmy zestresowani i choć ją namawiam żeby zrobić test ona odmawia... Co robić? pozdrawiam

Gość michałłłłł
ktoś coś może napisać na ten temat ?

Gość to zależy...
czy po stosunku jadłeś cebulę?

Gość michałłłłł
cebuli nie jadłem po stosunku No wszystko pięknie i ładnie - tylko doprowadza nas ten fakt, że skoro bierze te leki na regularny okres to on nie wystąpił. Nie sądzę bym nie dopilnował siebie ale jak wiadomo to różnie bywa. Oboje chcemy mieć dzieci ale jeszcze nie teraz... Ma duży brzuch jak normalnie przed okresem i chce się jej jeść - to też podobno normalne... Człowiek jednak ma to do siebie i się martwi...

Gość Michałłłłł
może się jeszcze ktoś wypowiedzieć ?

Gość elliwia
na pewno nie ,to tylko hormony szaleją przed