Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slksdlldkdkd

JESTEM SMUTNA CHCE MI SIE WYC NIECHCE MI SIE ZYC

Polecane posty

Gość slksdlldkdkd

przyjechalam teraz z zagranicy na urlop za tydzien wyjezdzam i znowu musze zostawic tu moich przyjaciol,rodzenstwo,i jechac:( tutaj jest straszna sytuacja w polsce:( a tam bardzo tesknie... takie zycie to nie zycie:(z dala od domu,wiem,ze bedac tam moge pomoc rodzicom i lepiej zyc a tutaj nie znajde pracy a jak znajde to bedzie to wegetacja a nie zycie ale ciezko mi:(

Gość wspolczujeee

Gość napiszcie mi jak
wy sobie radzicie z tesknota na obczyznie???:(

Gość Marcus Fenix
Nie narzekaj na twoim miejscu to bym sie cieszyl ze nie mieszkam w tym popierdolonym kraju !!! Zapamietaj nie masz po co tu wracać, tu nigdy nie bedzie tak jak w innych europejskich..... :) Głodowe pensje, ludzi traktuje sie jak niewolników i wogole pracujesz i masz z tego wilekiego huja !!! Taka jest ta wspaniała Polska !!! 100 lat za murzynami .....

Gość Marcus Fenix
To nie jest zycie to jest powolne umieranie z dnia na dzien.... Przynajmniej w moim wypadku.... Szkoda gadac, chyba tylko pozostaje rzucic sie z mostu i skrocic sobie te meki....

Gość Qarro
Ja sobie nie poradziłam i zrezygnowałam z dobrej pracy w Berlinie. Tam byłam sama jak palec, a tu mam rodzinę, bliskich, przyjaciół, a teraz jeszcze faceta:-) Więc mam pracę w tym samym zawodzie tutaj, tylko na niższym poziomie i o wieeeele mniej płatną;-) Ale tak wolę i jestem zadowolona :-) Myślę, że powinnaś się zastanowić co jest dla Ciebie naprawdę ważne.

Gość CAŁA POLSKA TO BAGNO
Gdyby nie ten chory system,jaki mamy w naszej ojczyżnie nikt by nie szukał pracy za granicą.Na dzień dzisiejszy bezrobocie wynosi 11%.pytanie CO DALEJ???????????????????????????????????????????

Ja tez tesknie za Polska, przyjaciolmi, rodzina, ale tu na obczyznie mam meza... Jak sobie radze?- wlasnie czasami nie radze sobie...:(

Gdyby nie maz, to dawno wrocilabym do Polski... Ale bardzo go kocham, jak zadnego innego mezczyzne do tej pory... Zycie kazalo mi wybierac...

Gość Nie przesadzajcie
tylko nieudacznicy wyjeżdżają za granicę, skoro tu Ci nic nie wyszło to na co liczysz za granicą? byc popychadłem i zawsze emigrantem z polski nigdy na równych prawach? wykonywac najgorsze prace na rzecz obcego narodu który traktuje Cie jka intruza, pasozyta i wielkie gówno?? O Nie może w kraju rózowo nie jest ale jestes u siebie i w Polsce można pracować i godziwie zyć a za granica tez można pracowac ale nie zyjesz godziwie jak połowa tubylców Cie nie nawidzi i ma cię za cos gorszego od siebie...NEVER