Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaaaajaca

sucha skora, nie zluszcza sie, w dotyku szorstka czy robi sie na nia peeling?

Polecane posty

Gość pytaaaajaca

wlasnie zrobilam peeling enzymatyczny, maseczke nawilzajaca, mam tez zwykly peeling, ale nie wiem czy dobrze robie, teraz naloze krem nawilzajacy z apteki, po kosmetykach na wagry poprostu skora oszalala, tak wysuszaja

Gość prenumerata gov
suchą skóre trzeba natłuszczać i nawilżać z naciskiem na natłuszczać. peelingi tylko najbardziej delikatne i niepodrażniajace i uważaj bo sucha i wrazliwa skóra najszybciej sie starzeją ze wszystkich cer... natłuśc ją dobrym kremem

Gość pytaaaajaca
ale wiecie z drugiej strony mam tradzik wiec kremy natluszczajace chyba nie sa dobre?? a mozna np krem nawilzajacy i na to po 10 min oliwke ?

Gość pytaaaajaca
na przyklad jak ktos mam sucha skore i jeszcze do tego chce zabezpieczac sie przed zmarszczkami i na noc i na dzien musi klasc krem nawilzajacy to kiedy przeciw zmarszczkowy? mozna je mieszac?

Kup sobie dobry krem dobry i na to i na to. Polecam biodermy taki zielony. Dobry jest tez nanobase ale nie wiem czy nie za ciezki jak masz tradzik.

Gość pytaaaajaca
aha, aha dzieki:) no to jeszcze powiedzcie czy moge te tluste kremy stosowac jak mam tradzik?