Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

freequa

doradzcie mi-co wy byscie wybrali?

Polecane posty

moi rodzice maja 25 rocznice slubu i planuje im kupic jakis zwalowy prezent :P wymyslilam taki smieszny fartuszek...tylko musi byc dla mamy i dla taty...wiec jakos tak ciezko mi wybrac...bo chcialabym zeby jakos pasowaly do siebie itd. ale z drugiej strony to zawsze cos mi nie odpowiada...ktory wy byscie wybrali??

Gość errrtteee
a jakieś linki:P?

Gość gość
Ja raczej wolalabym na Twoim miejscu zrobić im portret :) zdjęcie ze ślubu czy też inne :) ładnie odzwierciedlalo by te 25 lat :)

portret? no tylko ze nie znam nikogo kto ladnie maluje...trzeba tez ramke jakas dobrac odpowiednia itd. ;/ i zdjecie jakies dobre skolowac...hmm..pomysl dobry ale to chyba bym musiala miec wiecej czasu...zostal mi jesczze miesiac..ale wiecie jak to jest..chyba najlepiej jak sie poleci kogos jesli chodzi o portret...

Gość
jak zwalowe to 20a, 21a, fajne sa tez 23a, 25,26a, 27a

więc teraz na serio... moi rodzice też obchodzili 25 rocznicę ślubu i nie wyobrażam sobie żebym dała im taki prezent... można takie fiu bdżdziu dać na inna okazje, ale nie w takim ważnym dniu... lepiej wymyśl coś innego :)

Gość
moi dziadkowie na 50 dostali expres do kawy ...

Gość karnet do burdelu dla
ojca niech chłop sobie urozmaici po 25 latach ładowania w jedną dziurę 🖐️

ale wiesz...to jest w sumie ich swieto..i oni niech sobie robia jakies konkretne i mile prezenty...a dzieci moga ich troche w taki sposob odmlodzic zeby poczuli sie ze mogla jesczze zartowac itd. bo oni maja taki swoj wiek ok45lat ze wydaje im sie ze przezywaja druga mlodosc...wiec mysle ze moga sie ucieszyc tym bardziej ze lubia takie smieszne rzeczy

wiadomo, że my ich nie znamy, sama wiesz lepiej z czego by się ucieszyli.... ale w końcu pytalaś nas o zdanie :P

no ale dokladnie pytalam o fartuszek :P ale jak macie jakies inne pomysly np.co Wy byscie kupili lub co kupiliscie to tez by bylo fajnie bo moze faktycznie znajdzie sie jakis lepszy pomysl ;)