Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 31, 2009 dlaczego? :O ma piękną, błyszczącą sierść, jest zdrowa, radosna i wysterylizowana ma rok, mają Miecia ;) wąsy nie wypadają całe tylko się łamią :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sama sie wysterylizuj Napisano Marzec 31, 2009 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i bardzo dobrze ze wysterelizo Napisano Marzec 31, 2009 brawissimo luska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 31, 2009 ale dlaczego jej wąsy odpadają? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Marzec 31, 2009 kurde kruszą sie czy jak???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 31, 2009 tak jakby jej się łamały :( nie jest smutna :O jest radosna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 31, 2009 w sumie po cholerę kocicy wąchy? przecież to baba :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 31, 2009 Hehe też mam kocice :D sexowniej jej w wąsach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 31, 2009 no wiem... Jarku :) masz kota? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Marzec 31, 2009 kot bez wąsów nie ma orientacji,traci równowagę,wąsy muszą być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vvvvv Napisano Marzec 31, 2009 Kot ma wąsy żeby wiedzieć czy głowa mu sie zmieści w szparze. Jak dziura jest większa niż wąsy - może przejsć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kocie wibrysy Napisano Marzec 31, 2009 Wypadajce wibrysy to norma, gorzej jest kiedy sie lamia, bo wtedy jest to oznaka jakis zaburzen w organizmie, braku witamin czy oslabienia, wtedy polecam witaminy Gimpeta z tauryną (serduszka)oraz wzbogacic diete o witaminy na włosy i pazurki, sprawdzic czy skora wokol wibrysow nie jest zmieniona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 31, 2009 no to muszę jej to kupić wiecie co ona robi? wychodzi na balkon (drugie piętro) i łazi za barierką :( a tam jest jakieś 10 cm szerokości :O straci równowagę i spadnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Marzec 31, 2009 no nie wiem ale w ubiegłym roku paskudne dzieciaki obcieły z jednej strony kotu wąsy (takiemu przybłędzie) no i biedny naprawde miał problem z równowagą dopóki mu nie odrosły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 31, 2009 tylko jak mam zabezpieczyć? :O górą wyskoczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach