Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osesek78

ile dzieci

Polecane posty

Gość osesek78

jedno czy dwojke ??? pomocy !!!

Gość to od ciebie zalezy
ja mam dwoje. może bedzie troje. Napewno nie jedno. sama mam dużą rodzine i dla mnie rodzina to podstawa (nie tylko na zdjęciach)

jak dla mnie jedno i tylko jedno,sama jestem jedynaczka i dobrze mi w zyciu,wyrosłam na dobrego czlowieka i tak samo chcę wychować swojego syna,dodam tylko,że na razie mi sie to udaje:)

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Dwoje

Gość vnzv
osesek78-jak dla mnei jestes dziwna osoba,bo takie pytanie to do swojego zyciowego partnera powinnas skierowac.

osesek widze ze stoisz przed powaznym wyborem :) ja stawiam na dwoje

oj... i na pewno stawia. ale co szkodzi posluchac opinii matek jedynakow i tych, ktorzy zdecydowali sie na drugie.

Gość vnzv
fressia-Ty tez dziwna jestes.Nie mozna opierac sie na opinii kafeteriuszek,bo kazda z nas innaczej podchodzi do ilosci dzieci,kazda z nas ma inne warunki bytowe.

Gość jedno i juz
jedno,bo po pierwsze nie mam zamiaru osiwieć z problemami związanymi z wychowaniem dzieci, no bo skąd będziesz wiedziała, że będą w miarę spokojne w wychowywaniu, po drugie, nie mam za bardzo finansów, a nie mama zamiaru wegetować tylko dlatego, ze wypada mieć dwoje dzieci.

vnzv - nie wierze ze ktokolwiek zdecydowal sie na drugie dziecko tylko dlatego, że na cafe powiedzieli mu że z dwójką jest lepiej. oczywiste, ze kazdy podchodzi do sprawy indywidualnie, biorac pod uwage 1000 czynnikow. chodzi o prostą wymianę zdań i poglądów, tak jak i w każdym innym temacie 🖐️

Gość tez mam jedno
mogę ci powiedzieć tylko jedno, że z jednym dzieckiem mniej problemów, bo pamiętaj "małe dzieci nie dają spać a duże życ". Także to pomnóż sobie przez ilość dzieci i wyciągnij wnioski czy dasz radę to wytrzymać i przeżyć aby nie popas w jakaś depresję na stare lata.

Gość ja mam dwojke i zalujeze nie
trojke. Kazde dziecko jest inne, fascynujace, jesli tak mozna powiedziec,

Gość tez mam jedno
dzieci są zawsze boskie, jak są małe.