Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochana Córeczka Mamusi

imie dla dziewczynki Kira

Polecane posty

Wiem już że będę mieć dziewczynkę razem z mężem zastanawialiśmy sie nad imieniem i zdecydowaliśmy się na Kirę imię popularne w latach 20tych po podzieleniu się naszą decyzją z rodziną usłyszeliśmy od babć że to imię jak dla psa :O Jak moja mama była w ciąży z bratem chciała mu dać na imię Czarek,usłyszała dokładnie to samo i mam brata Andrzeja ... ale ja nie chcę Katarzyny czy Anny :O

narzucasz swoje zdanie chcąc zmusić przyznanie ci racji mi sie strasznie nie podoba, faktycznie jak dla psa, jeszcze niewiadomo jak będzie sie komponować z nazwiskiem np - Kira Pyra Kira Syra

Gość żebyś się zesrał z tą pastą
lepiej Kora jak ta baba z manamu

Gość fskcoocjla
meaaa Ty to akurat nie powinnaś się w tym temacie wypowiadać skoro okaleczyłaś dziecko imieniem Nadia :o

Gość SzkiraPolacznie giry ze szkita

Gość iks de
jak chcesz dziecku zniszczyć życie to nazwij ją CIPA KIRA=GIRA

Gość Omajgosz....

Kira... Niestety brzmienie tego imienia źle mi sie kojarzy, ale jeśli podoba Ci sie ono, nazwiją tak córeczke, to Wasza decyzja...

Gość Zenobiusz29
prawie jak Kiła ... :D

Gość Wherever i lay my hat
,,nie ważne jak ważne że gadają Nadia to ładne imię" No błagam Cię :o Równie dobrze można mówić Nadia Sradia

Gość foka b20
kira to się wabi mój pies :o

Gość jaaaoooooooo
A mi sie podoba :) Kiedys jak napisalas czarek byl cudaczny a teraz jest traktowany normalnie, to samo bedzie z kira za kilka lat. Slyszalam o Dinie to czemu nie moze byc kiry...?

Gość piekne imie znam jedna Kirę
no i Kira Gałczynska, córka poety. Tylko dla mnie ciut smutne, bo kojarzy sie z kIrem. Ale ze krzywdzisz - co za bzdury ! Na pewno nie gorsze od wszystkich Kalin Karin. Zreszta czlowiek zdobi imie, a nie odwrotnie. Dzieciaki ,jak durne, z kazdego imienia smiac sie beda, tym sie nie kieruj. Ja bym nazwala.

Gość Zenobiusz29
Już dziewucha od narodzin będzie wiedziała do jakiego zawodu pasuje ... Problem kariery ma z głowy ... wpisana w imię ścieżka zawodowa .. :O Aczkolwiek może w tej karierze ... przeszkadzać takie imię .. :O No ja nie skorzystałbym ... :O

Poszłam sobie zrobiz kolacje a tu taki odzew, do większości imion można wymyślać obraźliwy rymujący się odpowiednik właśnie szukając imienia zatrzymaliśmy się na imieniu córki Gałczyńskiego i stad ten pomysł nam bardzo się podoba i nie dopatrujemy się nim złego brzmienia

Gość errrtteee
w starszych klasach będą za nią wołać Kiła!!!!

Gość jaaaoooooooo
ja jestem agata agata-szmata... mozna gorzej obrazic czlowieka? mnie jakos nikt nie wyzywal anka-szklanka maja- jaja... do kazdego imienia mozna dorobic takie cuda..