Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochana Córeczka Mamusi

imie dla dziewczynki Kira

Polecane posty

Gość ś
KIRA znaczy pan, władca jest to z greckiego.

Gość Dżennifer
ludzie,czy nie ma juz ladnych polskich imion??? i zauwazylam ze tylko ludzie na nizszym poziomie daja takie jakies dziwaczne imiona,,,,,,

Gość babcia Klara
To jest rzadkie imię ale nie jest dziwaczne . Imię to występuje w kalendarzu liturgicznym, proszę poczytać o św. Kirze i psom nie nadawać imion ludzi, bo to grzech. Wszystkie znane mi Kiry są wspaniałe , a rodzice dziewczynek nie są zakompleksieni i nieodpowiedzialni.

Gość gość
ładne imię ;) mnie się podoba imię Miranda i mogłabym mieć tak na imię bo się ojcu podobało, ale matce niestety nie :( że niby dziwne, nie po polsku..no i że jest oranżada Mirinda ale co z tego? oranżada to tylko oranżada, nic obraźliwego nieraz pytałam o to jak mogłam mieć na imię, co dla mnie rozważali..i prawie wszystkie te imiona byłyby według mnie ładniejsze niż to które mam..mogłam być Zuzanna albo Stefania..też ładne imiona. Przeraziło mnie jednak, że myśleli o imieniu KIM :O :O to Miranda nie pasuje ale Kim już tak? to to drugie imię nie pasuje do Polski kompletnie a Miranda jest ok... Melissa jeszcze ładniej :) mam na imię niestety Barbara..i co, niby zwykłe imię, ale mi je przekręcali na Bara Bara, dokuczali w podstawówce reklamą ketopromu :P ech, moi rodzice mieli dziwny gust..niby wybredni, a spodobało się im takie imię no ale już trudno, Basia ujdzie, po prostu nie cierpię ''Barbary''