Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bonnney

Prosze o opinie-ważne!

Polecane posty

Gość Bonnney

Jestem w 15 tc, Pracuje na stacji benzynowej-jak dotad w systemie dwu zmianowym,czyli dzien i noc.Moj pracodawca zmienil moj system pracy,sciagnał mnie z nocek,lecz wysłał na podjazd.Moim zadaniem jest tankowanie paliwa,gazu etc...Nie dlugo wybieram sie do lekarza,czy powinnam poprosic go o L-4 i przedstawic mu sytuacje? Nie chce byc postrzegana jako jakas naciagaczka,ze pojde sobie do domu na L-4 i beda mi pieniazki na koncie rosnac,bo chcialam pracowac tak dlugo jak to mozliwe,lecz innego stanowiska pracy dla mnie nie ma. Pozdrawiam

Gość nocotyyy
zwariowalas?? juz dawno powinnas byc na innym stanowisku albo wlasnie na L4...wdychanie oparów gazu i benzyny działa BARDZO SZKODLIWIE na nienarodzone dziecko.....

Gość Bonnney
Swoja prace na tym stanowisku zaczynam dopiero 4 kwietnia. A 6 ide do lekarza.

Wiem ,że kobieta która jeszcze nigdy nie rodziła nie powinna pracować na stacji benzynowej i nie ważne na jakim stanowisku:(więc jeżeli jest to Twoje pierwsze dziecko to już od dawna nie powinno Cię tam być.Szybciutko na zwolnienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kochana, na chwilę obecną kobiecie w ciąży przysługuje 270dni zwolnienia chorobowego na ciążę, więc na cały okres jej trwania!! Więc śmigaj do gin i bierz zwolnienie, bo później możesz być zła tylko sama na siebie!! Jeśli nie wiesz, na zwolnieniu chorobowym masz płacone 100% , tzn jakąś średnią z 3 ostatnich miesięcy, wraz z premiami i dodatkami, no chyba że pracujesz na czarno, ale podejrzewam że masz umoę o pracę-więc nie masz na co czekać tylko smigaj po L4!!! Życzę zdrówka i powodzenia!! Niech maluszek rośnie duży i zdrowy.