Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marchewka.............

porazka

Polecane posty

nalozylam farbe na wlosy i wyszla marcher chyba sie zalamie macie jakies sposoby na to?kolejna farba odpada

Gość tiru riru
nozyczki :P

Gość nie ma sposobu
nastapna farba, ale juz nie rozjasniajaca, tylko jakis blond... szukaj faby o nazwie CZYSTY BLOND

to byl jasny blon, czyli co jeszcze jedna ale blond bez rozjasniacza?

i przy mojej karnacji wyglada ta marchewa fatalnie jak ja do pracy jutro pojde:(

Gość nie ma sposobu
tak, bez rozjasniacza mo moga sie zniszczyc,,, ja kilka dni temu mialam to samo, pierwszy raz, wyszedl pomarancz:/ najlepsza bedzie wlasnie CZYSTY BLOND polecam szczegolnie z PALET. i za drugim razem wyszly juz super:)

a mozesz napisac jaka dokladnie farbe z pal. uzylas?i jaki masz natur kolor wlosow?ja teraz nalozylam schwarzkopf live color xxl blonde platinum

Gość nie ma sposobu
naturalne mam ciemne swoje, ale do blondu schodzilam z przez 5 lat farbowanych na czarno wloskow:) i zazwyczaj robilam odrosty pasemkami u fryzjera, ale szkoda bylo mi 80 zl:/ i postanowilam zrobic sobie odrosty w domu farba:) robilam juz tak 2 razy i wszystko bylo super, ale tym razem mialam jakas dziwna farbe, dziwny odciec blondu i niestety wyszly pomaranczowe:( i na drugi dzien szybciutko nastepna farba i jest super. nic sie nie zniszczyly bo ta druga bez rozjasniacza, bo nie potrzebowalam juz z rozjasniaczem bo juz byly jasne, potrzeba im bylo kolorku:) i dlatego najlepszy jest kolor o nazwie CZYSTY BLOND z PALET, bo nie daje zadnych odcieni ani nic, taki w zielonym opakowaniu

ja wlasnie mam takie wlosy jak Ty tez do fryzjera chodzilam az w koncu sama sie za to wzielam i mam efekt odrosty sa super blond tam gdzie byly pasemka tez jest ok a reszta jakby jasna marchew, a mozesz polecic farbe innej firmy? nie wiem czy taka tu dostane w tym zacofanym kraju

Gość nie ma sposobu
ojjj tu Ci nie pomoge, bo raz uzywalam tylko kiedys dawno z garniera czarnej, a tak nigdy w zyciu nie uzywalam innej farby. moze poprostu szukaj nazwy czysty blond

dzieki bardzo