Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aprilka_82

Szukam fotografa na 5.09.2009 okolice Krakowa

Polecane posty

Gość edenn
Z jednego wątku zrobiło się niezłe zbiegowisko polecających się i oskarzających, ktoś skomentował stronke ktos bardzo złosliwy, nie wiedomo dlaczego... i podejrzewam ze ataki odpiera sama autorka zdjęć, podpisując się innym nickiem, myslę ze tak jest też w innych przypadkach, jaki z tego wniosek, autorka postu jest chyba lekko zdeziorentowana i zniesmaczona bo oczekiwała solidnej odpowiedzi a tu takie coś, troszke to załosne. Mi osobiście - sumumjąc... najbardziej podobały się zdjecia Matyldy, zwłaszcza czarn-obiałe - fajna obróbka, widac ze dziewczyna trochę czasu nad nimi spedziła i nie wrzuciła " nieobrobionego materiału z aparatu, wprowadza do sesji odrobine szaleństwa i widać ze młodzi dobrze się czują w towarzystwie fotografa... Myslę zeby złosliwe panie wypisujace bardzo kąśliwe uwagi wysłac na serial, a decydujące zdanie zostawić osobie ktora zakładała ten watek. Ciał

Gość okularki
A TY KIM JESTEŚ ŻE WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW KRYTYKUJESZ. Czy aby na pewno jestem panną młodą?

Gość ryszard6666
Polecam:) www.fotomarzenia.pl

Gość Aga grosik
Ryszard przecież te zdjęcia na tej stronie to pierwszej wody amatorszczyzna jaką zrobi wujek czy znajomy. Potwierdza się że reklamujące się ,,firmy" foto-video są na poziomie bardzo niskiej jakości usług. Proponuję też zmienić stronę bo jeśli strona ma być wykładnikiem proponowanych usług to ja przepraszam ale chyba zaistniała jakąś pomyłka

Gość edenn
ehhh fotomarzenia - portfolio - podstawowe blędy foto wolajace po momste do nieba....!

Gość lukasto
Zapraszam do zapoznania sie z moja ofertą: www.zdjecia-weselne.pl

Gość OJ....
Panie Tomaszu wszyscy wiedzą że bardzo łatwo jest kupić aparat cyfrowy ale bardzo trudno zostać z prawdziwego zdarzenia fotografem profesjonalnym. Zdjęcia proponowane na stronie są gorsze niż niejedne amatorskie. Nie ma w tych zdjęciach nic ciekawego i stanowią nieudolny zlepek oglądanych zdjęć na stronach internetowych. Zdjęcia są technicznie BARDZO, BARDZO źle wykonane. Na swojej stronie proponuje pan fotoksiążke w ładnych oprawach a zapomina pan że to nie o oprawy chodzi a o zawartą w fotoksiążce treść. Myślę że świadczy pan legalne usługi i zamawiający pana otrzymają od pana rachunek a nie od videowca z którym pan współpracuje. Wiem ze wielu zaczyna fotografować ale możne lepiej aby najpierw nauczyli się pod bokiem kogoś doświadczonego.

Gość mileniec
Witam serdecznie; wiem, że szukanie fotografa niedługo przed weselem to nielada problem! ofert jest mnóstwo, ja polecam Pana Tomasza Łąckiego www.tomaszlacki.pl pełna profeska, ceny ok i niespodzianka na spotkaniu przy odbiorze zdjęć, pełen wypas. polecam.

Gość buziaczek.
mileńcu po prostu makabra. Super zdjęcia na których nie widać młodych par ale czy nam chodzi o takie zdjęcia? Czy szminki itp.... są ważniejsze od osób. Chyba tak bo zdjęcia na których nie ma osób są o wiele ładniejsze niż te na których pojawia się młoda para.....Chyba teraz jest atak fotografów na forum..

Gość Anik ślubna
buziaczku POPIERAM to co napisałaś. Nigdy bym takich zdjęć nie chciała. To z kosmetykami wygląda jak wykonane w perfumerii. Zdaje się że panowie fotografowie sami już nie wiedzą jakie zdjęcia robić. Wygląda że zdjęcia robią tylko dla siebie i swoich kolegów. Ja będę miała jako fotografa kobietę. Przynajmniej my będziemy na zdjęciach.

Gość wywalcie ten temat
ILE RAZY MOŻNA PISAĆ JEDNO I TO SAMO, MIANOWICIE: WYWALCIE TEMAT INTERNETOWYCH SFRUSTROWANYCH FOTOGRAFÓW ŚLUBNYCH. JAK CHCECIE MIEĆ DOBRE ZDJĘCIA TO UDAJCIE SIĘ DO ZWYKŁEGO ZAKŁADU FOTO. W DOBIE CYFRÓWEK SZUKAĆ FOTOGRAFA PRZEZ INTERNET TO FRAJERSTWO. NO CHYBA, ŻE MÓWIMY O TYCH ZA 3000 ZŁ.

Gość Ostra Baba..
wywalcie ten temat--jesteś DEBILEM!!!!!!!!!!!!!! Powinieneś się leczyć