Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczowa trawka

pytanie do tych co przytyly 20kg i wiecej w ciazy.

Polecane posty

Gość pomaranczowa trawka

jak udalo wam sie "splaszczyc" brzuch? a moze oponka zostala? ja jestem w 9meisiacu i mam 20kg na plusie juz :(

Gość xyxx
Ja przytyłam 24 kg !!!!! Jetsem już 8 miesięcy po porodzie i dopiero teraz wróciłam do swojej wagi sprzed ciąąży. Oponki juz nie ma ale brzuszek nie jest tak płaski jak przed ciążą. Myślę, że trzeba nad nim troche popracować i się spłaszczy :)

Gość pomaranczowa trawka
a na czym mialaby polegac ta "praca"???

Gość pomaranczowa trawka
no i gratuluję rzuconych kg.. :)

Gość xyxx
dzięki !! Do tej pory tylko spacerowałam z dzieckiem. Terazm mam zamiar codziennie robić brzuszki plus wprowadzić lekką dietę. Rygorystycznej nie mogę bo jeszcze karmię piersią.

ja jestem po drugiej ciąży, w pierwszej przytyłam 20 a w drugiej 22kg. Karmiłam pierwsze dziecko piersią i juz po 3 miesiącach wróciłam do wagi sprzed ciąży, czyli 55kg. Teraz synka równiez karmię piersią i już ważę 59kg, a 9 m-cu było 76kg. Karmienie piersią bardzo pomaga schudnąć bo ten tłuszcz nagromadzony podczas ciąży jest wykorzystywany do produkcji mleka. Oponki za duzej nie miałam i nie mam, mozna cwiczeniami sobie pomóc

Gość pomaranczowa trawka
woow... zadroszcze jak nie wiem..

to chyba zalezy od tendencji jakie się ma, od dziedziczenia Ja mam ojca szczupłego i to na szczęście po nim mam sylwetkę, bo moja mamusia raczej otyła :)

Gość xyxx
a ja niestety po mamie mam tendencję do tycia. tata szczupły, mama pulchna

Gość pomaranczowa trawka
a moze jakis masaz, krem?? do tych cwiczen oczywiscie

ja przytylam 30kg, tylam jak najeta :( pod koniec ciazy wazylam 90!!! przyznam ze nie zostala mi zadna oponka, brzuch mam plaski jak sprzed ciazy, zero rozstepow, NIC. Sekretu niestety nie mam to chyba zalezy od organizmu, nigdy nie cwiczylam, nie smarowalam preparatami, nie masowalam, poprostu moj organizm w ciagu 1 miesiaca sie zregenerowal, z czego jestem baaardzo zadowolona, tobie tez tego zycze!

Gość pomaranczowa trawka
w miesiąc straciłaś 30kg...? JAK to mozliwe?

ja wazylam 16 kg i od razu umknelo mi 13 kg, wyszlam ze szpitala zostaly tylko 3 kg, ale tajk jest do teraz, a juz 3 miesiace minely....

Gość ulalalallallal
coś mi się nie chce wierzyć, że Malwina waży 3 kg :O a dziecko ile??? 3,5 :O

Gość ziola
ja przytylam 22kg przed ciaza wazylam 45 kg do porodu 67kg 2 miesiace po porodzie 50kg a 4 miesiace znow 45 kg nie zostala opnka zadna przed ciaza mialam bardzo umiesniony brzuch po ciazy juz nie widac tak miesni ale brzuszek plaski :) bez rozstepow :) nie cwiczylam zawsze bylam bardzo szczupla i mazylam zeby choc troche zostalo po ciazy ale nie zostalo nic teraz udalo mi sie przytyc waze 50kg i tak czuje sie dobrze :) synek wazyl ponad 4 kg :)

Gość ziola
marzylam oczywiscie :O ;)

Gość pomaranczowa trawka
suuuper :)

Gość Konstancjakmwa
seszensue ale bajki opowiadasz, karmienie wcale nie pomaga schudnąć. To jeden z największych mitów karmienia piersią! Ja przytyłam równe 20 kg. Schudłam 13 kg. ale przed ciążą miałam niedowagę, teraz też mam lekką. Jadłam po prostu 3 razy dziennie. Piersią karmiłam tylko miesiąc. Na oponkę robiłam brzuszki.

Gość przytyłam 30 kg
a brzuch mam płaski, tyle że skóra już nie taka jak była

Gość ftf
Ja niestety wcale nie schudłam karmiąc piersią. Moja waga cały czas stała w miejscu mimo, że nie jadłm słodyczy, dużo spacerowałam no i ogólnie mniej jadłam. Dopiero po odstawieniu małej waga gwałtownie zaczęła spadać