Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssaczka oleju od 2 lat

polecam najwspanialszą metode leczenia na wszystko !!!to cud !ssijcie olej !!

Polecane posty

Gość ssaczka oleju od 2 lat

zwykly slonecznikowy olej tombak profesor to poleca.. ja wyleczylam tym prawie wszystko..matko jak sie ciesze..sama nie wierze w to..poczytajcie na necie o tym bo jest pelno fajnych rzeczy na ten temat

Gość pewnie kupiłaś
co wyleczyłaś????

Gość jj..
ssaczka blagam cie napisz czy mowisz serio, jesli tak jakie choroby wyleczylas? ja sse olej 4 miesiace z malymi przerwami i caly czas mam nadzieje, ze wylecze nim moj łojotok, oczy , niewydolnosc zylna i plamice

Gość grabarka
napiszcie jak to nalezy ssać bo pierwszy raz słyszę

Gość szecherezada bajeczka
jest tu na kafe odrębny temat. Tam się wszystkiego dowiecie. Ja myślę, ze trzeba stosować i wierzyć. Jednym pomaga szybciej drugim wolniej . Ta metoda jest bardzo stara i kazdy kto stosuje jest bardzo zadowolony. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3377948

Gość jj..
ja czytalam ten topk ktory podalas ale prosze autorke tego postu aby odezwala sie i napisala jakie dolegliwosci miala i jak czesto ssala olej w ciagu dnia i czy dobrze rozumiem dolegliwosci ustapily po 2 latach?

Gość szecherezada bajeczka
Ja też jestem ciekawa. Może autorka się odezwie Mnie interesuję czy ten olej można ssać cały czas bez przerwy, nawet jeśli się dobrze czujemy? Czy trzeba robić przerwy lub przestać ssać jak poczujemy się dobrze? Ja wolałabym ,zeby można było ssać bez przerwy. Ale jak to w końcu jest? Autorko odezwij się :-)