Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuskaewal

poparzenie

Polecane posty

Gość mamuskaewal

moje dziecko zostało ciezko poparzone wrzatkiem 2 i 3 stopien doradzcie jak pielegnowac taka skóre rocznego dziecka:-(

Gość czysty żel aloesowy

to chyba prowokacja... nie wierze zeby normalny rodzic radzil sie w takiej sprawie na kafe...

poza tym tak male dziecko z takim stopniem oparzenia lezy obowiazkowo w szpitalu na chrurgii dzieciecej...

Gość teraz ja się wypowiem
A mi się wydaje, że autorce nie chodzi o to, że jej dziecko przed chwilą się poparzyło i pyta co ma teraz zrobić ... tylko o to, że jakiś czas temu dziecko się poparzyło i jest już po wizycie u lekarza . I pyta się jak ma teraz pielęgnować poparzoną wcześniej skórę dziecka ...

Jeżeli jest to poparzenie już leczone w szpitalu, to na pewno lekarz pokieruje dalszym postępowaniem. Ja też jestem zdania, że nikt normalny nie bedzie patrzył na głęboką ranę poparzeniową dziecka pisząc spokojnie o radę :-o

Gość mamuskaewal
poparzony został 2 tyg temu lekarz powiedział ale moze ktos cos stosował takiego po czym poparzenie sie szybciej zagoi

2 tygodnie to bardzo krotki czas! w zyciu nie wpadlby mi do glowy pomysl pytania ludzi na kafe jak pielegnowac rane po oparzeniu, tym bardziej u dziecka... beda ci tu pisac rozne rzeczy i co uwierzysz? bedziesz eksperymentowac? szczegolnie teraz kiedy rana wchodzi dopiero w faze gojenia? kobieto, zastanow sie...

Gość mamuskaewal
dzieki chyba masz racje ,lepiej słuchac tylko zalecen chirurga