Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słonko21

Problem w pracy! Co zrobic?

Polecane posty

Jestem zatrudniona w firmie takiego starszego pana, ostatnio szef powiedział ze pół pensji bedzie on mi płacił a drugie pół jego syn. Dzis jest dzien mojej wypłaty szef powiedział zebym wziela sobie pieniadze z kasy, ale widze ze jego syn nie zamierza mi zapłacić. Co ja mam zrobic? Nie mam odwagi spytac jego syna o te pieniadze bo wkoncu to nie u niego jestem zatrudniona, a taka umowa była miedzy nimi. Chyba sie zwolnie!!!

pisałaś o tym zdaje się wczoraj :O weź bądź dorosła i porozmawiaj z nimi zamiast sie czaić to twoja praca i kas ci sie należy walcz o swoje

w tym tylko problem ze ja pracuje od poniedzialku do piatku a szef jest wtedy z pracownikami w delegacji i rzadko widuje. A przez telefon głupio pytac. Do biura zaglada w weekend to moze mu kartke zostawie zeby dał mi reszte kasy?

Gość qvxx
przez telefon glupio pytac? kartke l;epiej zostawic? Albo to prowokacja albo dziewczytno nie badz dupa wolowa tylko walcz oswoje

jak nie dostane kasy to złoze wypowiedzenie, akurat mam 2 tyg urlopu to wiecej do pracy nie przyjde. Poczekam tylko do konca tygodnia

Gość ghfgfggfghgh
ale dziadostwo