Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cymbałka

**** zaproszenia ślubne *****

Polecane posty

Od jakiegoś czasu przeglądamy zaproszenia, ale jeszcze nie spotkaliśmy sie z takim, żebyśmy mogli powiedzieć: \"tak, to te! Bierzemy!\" Moze możecie wrzucić tu jakieś linki do ładnych zaproszeń? byłabym wdzięczna...

Gość kwiatki do kościoła
Wybór zaproszeń to nie wybór męża. Nie muszą byc jedne jedyne. Nie ma sie czym ekscytować.

Gość my mamy
zaproszenia tradycyjne --> http://www.rysaga.piasta.pl/zsp608/ podobalo nam sie to wyszczegolnienie Panna Mloda, Pan Mlody. Poza tym, chcialam je wypisac, tak jest zaznaczyc, ze mialam swoj udzial w ich wypisaniu :) do tego bedzie wizytówka na stół - biała, z obraczkami zlotymi. i tyle :)

Gość kwiatki do kościoła
To sobie zrób sama projekt, bo inaczej to będą takie 'taśmowe' a nie wyjątkowe.

Gość my mamy
* złotymi oczywiscie mialo byc :) poza tym - szukalam zaproszen - romantycznych, ze tak sie wyraze, a te takie sa :) delikatne, pastelowe kolory plus nasz cytat: dotad dwoje, lecz jeszcze nie jedno, odtad jedno, chociaz nadal dwoje :)

Gość bardzo ladne sa
my tez postawillismy na tansze ale skromne i eleganckie-no i oczywiscie podpisuje sie pod wpisem wyzej ze w zaproszeniach tez wazny jest udzial mlodych a nie dac do drukarni i gotowe... oczywiscie nie mam nic przeciwko personalizacji,ale osobiscie uwazam ze wypisywanie zaproszen to tez robi przyjemnosc:) takie mielismy i wszytkim sie bardzo podobaly.Placilismy za nie 1,30zl a w ksiegrni takie kosztuja 2,50zl a wiec oplacalo sie:) http://allegro.pl/item598246005_zaproszenia_zawiadomienia_slubne_perlowe.html

bardzo ladne są - nam też się te podobały, ale ostatnio dostaliśmy je od 2 par z rodziny więc odpada

Gość kwiatki do kościoła
Ja w 100% bedę miec drukowane zaproszenia, ale drukuję sama - uwazam że takie są najbardziej eleganckie. Poza tym, ja mam bardzo brzydki charakter pisma więc nawet jakbym sie bardzo starała to i tak by swoimi bazgrołami popsuła najładniejsze zaproszenia. A ty cymbałaka przejrzyj sobie allegro - nie wierzę, ze nic ci sietam nie spodobało.

Gość my mamy
nam takze sie podobaja te powyzsze zaproszenia, jednak zdecydowalismy sie na nasze :) na szczescie nie dostalismy takich od zadnej pary w rodzinie, wiec moglismy sobie na nie pozwolic :)

Gość my mamy
ja mam wlasnie ladne pismo jak pisze powoli :) a gdy juz szybciej to juz mniej czytelnie :) a przy zaproszeniach sie staram pisac wolniej i efekt jest piekny :) poza tym - nie pisze zwyklego a z brzuszkiem i ogonkiem, a takie jak tutaj widac "a" :) od zawsze tak pisalam :) i tak mi zostalo.

Gość kwiatki do kościoła
a jaki zakres cenowy cie interesuje?

Gość my mamy
10 zl za sztuke ? ! ? ! wow, to bogaci jestescie... chyba najbogatsi na forum :)

Ja z zaproszeniami nie robiłam problemu, troszkę ze względu na czas, troszkę ze względu na koszty. Pojechałam na giełdę i kupiłam pierwsze które mi się spodobały, takie jak tutaj są, pierwszy wzór: http://www.allegro.pl/item585896219_wesole_zabawne_zaproszenia_slubne_na_slub_za_95gr.html Jedyne czym się kierowałam to to żeby pasowała mi kolorystyka i nie było na nich żadnych łabędzi, gołąbków, obrączek, różyczek, perełek i wstążeczek, a już na pewno nie brokatu i tym podobnych. Wiem, takie też mogą być ładne, chodzi mi o taki specyficzny styl który na allegro króluje... Za swoje zapłaciłam po 1zł., później dokupywałam w sklepie i kosztowały już 1,40 zł. Raczej więcej niż 2,50 za zaproszenie bym nie dawała, tym bardziej że większość szła pocztą. Można znaleźć ładne, ciekawe są w tym sklepie, ostatni podany link. Jeśli kogoś stać, po co miałby sobie odmawiać? Co do personalizacji, zawsze można przecież poprosić o zostawienie wolnego miejsca (takie: ..................), faktycznie wypisywanie zaproszeń to spora przyjemność. Ciekawe zaproszenia dostałam dwa razy: kuzynka która wyjechała do USA i tam poznała narzeczonego, również Polaka, wysyłała nam zaproszenia w formie listu w butelkach, bardzo ładne były, takie nawiązanie do ich spotkania i mieszkania za oceanem. Inna kuzynka dała zaproszenia w formie programu teatralnego, też ciekawe i ładnie zrobione były. Z allegro najbardziej podobały mi się te: http://allegro.pl/item596349895_story_zabawne_zaproszenia_slubne_na_slub.html

Cymbałka - jak masz ochotę to prześlij mi na pocztę swojego e-maila albo podaj tu i wyślę Ci fotki tych które ja robię dla siebie :) może akurat Ci przypasują

Gość bardzo ladne sa
a mnei sie osobiscie srednio podobaja te zaproszenia ''z ludzikami''-owszem fajne ale nie pasuja do wszytkich gosci...bardziej do mlodych ludzi-starsi chyba wola bardziej tradycyjne.Ale zeby nie mieszac to najwygodniej wybrac uniwersalne zaproszenia:) co do tektu z teatrem to uwazam ze ten tekst jest po prostu niepowazny! Slub to nie zaden teatr tylko wazny moment w zyciu czlowieka a teskt z zaproszeniem do teatru to wedlug mnei juz przesada... no ale kazdy ma inny gust i ''poczucie humoru''...