Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpmepleaseeeeee

HELP HELP HELP HEEEEEEEEEEEEEELPP MEEE

Polecane posty

Gość helpmepleaseeeeee

czesc:) dziewczyny prosze was powiedzcie czy na moim miejscu dalej balybyscie sie o to o co ja sie boje! wiec tak moj stotunek byl 6 lutego.27 lutego i 1 marca zrobilam pierwsze testy z moczu wynik byl-negatywny.3 marca zrobilam beta hcg-wynik negatywny pozniej dostalam miesiaczke.Teraz miesiaczka mi sie spoznia moze tez trocher ze stresu a moze mam rozregulowany cykl nie wiem ale wlasnie dzis czyli 1 kwietnia zrobiłam kolejny test z moczu i wynik negatywny nie chce popasc w jakas paranoje wiec prosze powiedzcie co zrobilybyscie na moim miejscu:(

Gość helpmepleaseeeeee
dodam ze chodzi o ciąże

Gość ftf
wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują że będziesz mamą :D:D:D Gratuluję !!!

Gość yeahhhhhhhhhhhhhhhhelp
jejku pytam serio:) wiem ze was to smieszy ale dla mnie to naprawde powazny problem..

jeśli ostatni raz kochałaś się 6 lutego i od tego czasu zrobiłaś masę testów i każdy mówi że nie jesteś w ciąży to po co ją sobie nadal wmawiasz????? okres ci sie spóźnia bo się denerwujesz, bo pogoda się zmienia nagle, bo ...............dopisz sobie kilka innych powodów.

Gość judyttab
przede wszystkim nie popadałabym w paranoje ale u ciebie to juz za późno nie ejsteś w ciąży masz paranoje