Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka ja bylam glupia

aborcji NIE!! przesluchajcie

Polecane posty

kiedys myslalam ze aborcja jest ok, kiedy np dziewczyna zostanie zgwalcona, lub jest mloda itp, ale jak to wysluchalam to normalnie nie moge uwierzyc jak ja moglam tak myslec,, teraz stwierdzam ze nigdy wiecej nie powiem tak na aborcje, definitywnie tylko nie,! ja nie rozumiem jak kobiety tak moga http://www.youtube.com/watch?v=BnmPeM7rqd0&feature=related

kazdy oczywiscie moze m iec swoje zdanie ale moim jesli jakas laska bierze sie za seks a pozniej placze i robi aborcje to jest bez serca!! gwalty czy inne rzeczy to moze cos innego ale ,,,,,,, ja nie rozumiem takich kobiet :(

Gość mofo
nie musisz ich rozumiec :O czy one kaza ci przerywac ciaze ??? to zastanow sie dwa razy jezeli komus nastepnym razem bedziesz cos nakazywac.

ja nic nikomu nie nakazuje@! chce tylko zeby kobiety w koncu przejrzaly na oczy! jak mozna odbierac zycie nowej istocie? jest tyle metod zabezpieczenia, a jesli nawet go nikt nie chce to niech po porodzie odda to dziecko, ale czemu od razu zabijac??!! to tak jakby teraz kogos zabic tak o , bo jest pszeszkoda! bez sensu!

Gość to se oddawaj dziecko
do adopcji skoro sadzisz ze to takie latwe. ich cialo ich sumienie ICH SPRAWA

to wedlug ciebie latwiej zabic niz oddac?? przeciez czasami kobieta nie chce tego dziecka a nagle w 5 miesiacu uswiadania sobie ze to jej najwiekszy skarb, to jest chore co niektorzy pisza.. czemu od razu odbierac nadzieje na nowe zycie?? :( heh

Gość lolorosoo999
Dopuszczam przeprowadzenie aborcji w dwóch wypadkach:gwałt i zagrożenie życia matki, bądź ciężkie upośledzenie płodu.Kobiety które decyduję się na ten "zabieg" z innych powodów to zwykłe morderczynie własnych dzieci.Niedojrzałe, egoistyczne pindy.Śmieszne i żałosne są tłumaczenia psedofeministek typu mój brzuch,moja sprawa.

zgadzam sie z toba w 100 procentach

Jeżeli laska bierze się za seks... ble, ble, ble... a co jak została zgwałcona? co jak antykoncepcja po prostu zawiodła? co mamy żyć według zasady nie stać cię na dziecko nie bierz się za seks ? Jestem na TAK!!! Wolała bym sie w ogóle nie narodzić niż żyć w skrajnej biedzie, czy też nie zaznać miłości rodzinnej i żyć ze świadomością że jestem nie chcianym i nie kochanym dzieckiem... Tak oczywiście oddać, tylko zrozumcie że większość tych oddanych dzieci nie zostanie adoptowane, zostanie wychowane w przeludnionym biedulu gdzie często panują zasady dżungli, kto silniejszy tym lepszy... Tak szczersze czy ktoś kiedykolwiek zainteresował się losem dzieci w domu dziecka?? żyjemy ze świadomością że tak owe istnieją i że dzięki nim matki zdecydowały się urodzić i oddać niż usunąć ale czy kiedykolwiek zastanowiliśmy się czy te dzieci uratowane przez zakaz aborcji w imię prawa do życia, żyją tak naprawdę godnie i szczęśliwe? A może tak naprawdę myślą sobie że wolały by zostać usunięte jako nic nie świadome zygoty czy też płody niż żyć z poczuciem że są na tym świecie nie potrzebne i nikt tak naprawdę ich nie kocha...

Gość to se oddawaj dziecko
tak latwiej jest mi sie pozbyc zlepka komorek niz urodzonego osobnego czlowieka. ja ci sie w zycie nie wpierrdalam wiec odpierrdol sie ode mnie, moje zycie moja sprrawa. wyrazilas jasno swoje zdanie jestes na nie, ja wyrazilam jestem na tak. KONIEC DYSKUSJI bo nie ma tu o czym dyskutowac.

Gość do anielicy
ty naprawde jesteś znieczulona jak ci z piekła, masz serce z kamienia, i nawet się tym chwalisz i obnosisz jakby to było coś wspaniałego wiesz co pomodlę się dzisiaj za ciebie źle z tobą

Chcecie rodzic - prosze bardzo, ale nie narzucajcie komus swojego zdania. Zadne chore panstwo i ten piekeilny kosciol nie bedzie decydowac o moim zyciu, ciele i decyzjach, ktore podejmuje. Poza tym aborcje przeprowadza sie w tak wczesnych tygodniach, ze u zarodka nie wyksztalca sie jeszcze uklad nerwowy, wiec o co chodzi? Dlaczego w innych krajach aborcja jest legalna i nikt nie robi z tego problemu? Dlaczego w tych krajach znajduje sie mniej dzieci na smietnikach? Lepiej usunac zlepek komorek czy wyrzucic ledwo urodzone dziecko? Bo aborcja jest zabroniona i kobiety sa przymuszane do rodzenia.

Gość nerooooo
POPIERAM GŁUPIA w 100% .Kazda kobieta ,która podda się aborcji,to morderczyni i suka bez uczuć.TAKIE KOBIETY CO MORDUJA WŁASNE DZIECI DO GAZU Z NIMI!!!!!!!!!!!!!!!

niech poniosą tego konsekwencje , jeśli uważają się na tyle dojrzałe . Każdy wie , że seks jest do robienia dzieci i kobiety powinny ponosić za to odpowiedzialność. "Ich ciało" ? Nie ciało tylko dziecko. Moje dziecko , to moge je zabić? Żałosne .

Gość i tak oto
niewinne płaci życiem za czyjąś chwilę przyjemności

Gość nerooooo
ANIELICA SZKODA ZE CIĘ MAMUSIA NIE WYSKROBAŁA.

w 6 tygodniu ta mala fasolka ma ju serduszko wiec jest czlowiekiem!! moze troche i masz prawde w tym co napisalas ale jak ja obejrzalam ten filmik i inny to az sie poryczalam, jestem mloda bo mam dopiero 18 lat ale wiem co to zabezpieczenie a jesli tabletki zawioda to nigdy nie usune chyba ze naprawde bedzie bardzo duze ryzyko powiklan tego malenstwa w pszyszlosci, skoro sie ktos za seks bierze to powinien byc swiadomy konsekwencji tego czynu, w ciaze jest latwo i nielatwo zajsc, jesli sie niczego nie uzywa to wpadka gwarantowana, ale jesli dziewczyna bierze tabsy itp, to ryzyko jest bardzo niewielkie, a aborcji mowie szczegolnie nie, bo widze co sie teraz dziej, 14 latki ciagle siedza na forum i co 5 minut tylko pytania"czy mozliwa jest ciaza" czy jestem w ciazy" "czy metoda yzpu dziala" no ja p******le! jak tak mozna!??

Tak , a o tym ile kobiet po zabiegu miało depresje , gdyż nagle doszły do wniosku , ze chcą to dziecko , które zabiły? Nikt tu nie nakłania do swojego zdania, każdy wyraża co myśli. Uważa , ze dyskusje są po to , by troche inaczej spojrzeć na sytuacje.

Gość i tak oto
Jestem za aborcją wstydź się, to że za tym jesteś to tak jakbyś już to zrobiła i popierasz zabijanie, czym jest aborcja

Gość weronisiax
Dajcie juz spokoj-kazdego indywidualna sprawa,kazdy ma sumienie i bedzie gryzl sie z tym .....I jesli ktos sie na to zdecydowal to odpowie kiedys-gdzies za to......Nie nam to oceniac....A tak na marginesie antykoncepcja to tez ponoc grzech, i w ogole sex przed slubem.....

Gość lolorosoo999
do to se oddawaj dziecko.Masz najwidoczniej duże problemy z emocjami i z językiem polskim.Nikt niczego Ci nie nakazuje i nieogranicza.Dzieczyna podała temat i każdy ma prawo wyrazić swój pogląd.Według mnie nie rozkłada się nóg jak lafirynda jeśli ma się świadomość konsekwencji.Jeś biedna , nie stać Cię na dziecko to się wstrzymaj ze współżyciem,a zawód antykoncepcji zdzarza się na tyle rzadko,że właściwie jest to absurdalne.Zlepek komórek jak ktoś napisał to już ŻYCIE!

to se oddawaj dziecko-- ja sie w twoje zycie nie w****lam, wyrazam swoja opinie i juz! jak ci sie nie podoba to w*****laj z tego forum, bo nie pozwole sioe obrazac jakiejs kretynce bez uczuc!! ciesz sie ze jestes na tym swiecie i ciebie mama nie wyskrobala, bo przeciez to jej cialo i jej sumienie......... heh zalosna jestes

Gość whitmorka
Skad bierze sie tyle nienawisci wsrod przeciwniczek aborcji? Mozecie byc przeciwko, wasza sprawa, ale skoto nie potraficie zapanowac nad emocjami, to cos z wami jest nie tam. Ja jestem za aborcja i na szczescie jest ona dozwolona w prawie kazdym europejskim kraju.