Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka ja bylam glupia

aborcji NIE!! przesluchajcie

Polecane posty

Gość i tak oto
Lepiej usunac zlepek komorek czy wyrzucic ledwo urodzone dziecko? zlepek komorek?????????? nie masz pojęcia co sie na świecie dzieje!!!!!!!! w uk do 20 tygodnia mozesz usunąć bez zadnego tłumaczenia!!!!!!!!!

Gość whitmorka
*skoro *nie tak Autorko jestes niezrownowazona psychicznie:O

Gość weronisiax
Czy wy nie macie innych tematow? niech kazdy robi sobie co chce...

KAZDY NA SIEBIE PRACJE W SWOIM ZYCIU niewiem czy wierzyc w boga ale wierze ze kazdego w koncu dotkne sprawiedliwosc

Gość weronisiax
Jak nie w polsce to usowac beda gdzie indziej-zreszta w pl tez usowaja.......kazdego indywidualna sprawa....

Ale to musi byc prowokacja - nie wierze, ze taki filmik moglby zmienic opinie normalnego czlowieka, zwlaszcza, jesli chodzi o aborcje w przypadku gwaltu.

ja chce wam tylko uswiadomic ze to jest naprawde powazny temat, aborcja jest zaliczana do zabojstw jesli nie ma zadnego ryzyka ciazy , a : to se oddawaj od razu sie unosi, ja nie chce nikogo obrazac czy cos takiego , po prostu wyrazam swoje zdanie , po to sa te topiki, a jesli komus sie ten temat nie podoba to po co to czyta ?? nie rozumiem tego, niech przemilczy sytuacje a nie od razu z wyzwiskami wyskakuje!

e nie tylo przciwnicy tacy sa obie strony z regul sa wugarne ten temat ogulnie wywoluje ogrome i b. silne emocje

Gość AMICA23456
MOże jesteśmy wulgarne ,ale mamy wielkie serca .

Fakt - aborcja zawsze bedzie tematem kontrowercyjnym i jak widac, niektorym puszczaja nerwy. Coz - rozumiem takich slabeuszy, ktorzy nie potrafia porozmawiac na poziomie i kluturalnie wymienic sie pogladami :)

to nie jest prowokacja, ja po prostu naprwde uwazam ze tak nie powinno byc, zle napisalam w pierwszych slowach, sorry moj blad jesli byl gwalt to ok, tak samo jesli chodzi o choroby zwiazane z ciaza lub ryzyko matki lub pszyszlego dziecka, nie mam agresji, wyrazam swoje zdanie,a tego mi nikt nie zabroni

ALE WIEM JEDNO ZADNA KOBIETA KTORA JEST JUZ MATKA Z CZYSTYM SUMIENIEM NIE POWIE ZE JEST ZA ABORCJA ALBO ZE USUNELA BY DZIECKO

Gość pytam się no
dlaczego nie nazywacie rzeczy po imieniu?? aborcja to ZABIJANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zabijanie nienarodzonych dzieci nazwyacie aborcją i co, macie mniejsze wyrzuty sumienia???????????????????????????????????????????????????? DUR NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość AMICA23456
ZWOLENNICZKI ABORCJII Z ORTOGRAFIĄ NA BAKIER CO?????

Anielica--- to bylo do mnie?? sory sprawdz kto zaczal a pozniej stwierdzaj fakty jesli bedziesz miala do tego podstawy

Gość aborcjaaaa
Ci którzy są przeciwni aborcji to przewaznie tacy co nie mają o tym pojęcia czyli mężczyzni, u nas klerycy, księża się wypowiadają najwiecej w tej kwestii, a nie mają bladego pojęcia o tym. Zyjemy w koscielnym panstwie, dla mnie zacofanym, w innych wielu cywilizowanych krajach aborcja jest dopuszczalna do 12 tyg zycia płodu, chciałabym zeby u nas była taka mozliwosc - mozliwosc wyboru. Potem się wszyscy dziwią jak znajduje sie swiezo narodzone dzieci na śmietnikach. Podziemie aborcyjne istnieje i ma się dobrze...

Jakiś filmik miałby mnie zmusić do zmiany zdania? :P Kobieta ma prawo decydować o tym co się dzieje z jej ciałem. Kobieta zgwałcona ma te prawo odebrane najpierw przez gwałciciela, następnie przez takie nawiedzone bereciki :-o Nie zgadzam się na traktowanie kobiety jak żywego inkubatora.Brzydzę się takimi nawiedzonymi babami, które nie mają pojęcia czym jest upodlenie i poniżenie w czasie gwałtu. Nie macie prawa wypowiadać się o sprawach , o których NIC nie wiecie. Jestem za aborcją

Gość onnnnnnnaaaaaa
To kosciol katolicki narzucil zakaz przerywania ciazy.Jeszcze wymyslili ze to grzech.A jak ktos jest niewierzacy? Kasztan nie jest drzewem, zarodek nie jest czlowiekiem. Nikt mnie nie bedzie ograniczal w moich decyzjach.Syndrom poaborcyjny? A depresja poporodowa?

Gość whitmorka
ZWOLENNICZKI ABORCJII Z ORTOGRAFIĄ NA BAKIER CO????? Nie tylko z ortografia. One sa po prostu niezrownowazone psychicznie. Poczytaj sobie te pelne jadu i nienawisci wpisy.

Gość AMICA23456
GŁUPIA absolutnie nie do Ciebie >piszę o zwolenniczkach

ja nie jestem ani mezczyzna ani specjalnie wierzaca, wiec nie mow takich rzeczy, ja po prostu mam uczucia i swiadomosc tego jakie moga byc konsekwencje jesli laska bierze sie za seks a pozniej placze i szuka porad na kafe.... o to mi glownie chodzi, o te dziewczyny ktore nie maja rozumu,

Gość niech dorosła kobieta
decyduje o swoim ciele, a nie jakaś zygota ! ale w tym chorym kraju zlepek komorek ma wieksze prawa niż dorosła kobieta,niestety.