Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brawo brawo

pragniecie tolerancji idiotyczni polacy?

Polecane posty

Gość brawo brawo

chcecie tolerancji? "my biedni polacy nic nikomu nie robiac mamy trzecia pozycje na liscie populacji znienawidzonej przez inne narody, jak to mozliwe? dlaczego?" zacytuje tutaj niektore wasze wpowiedzi: ------------------- Tym razem to znowu ja/ północna, arabska częśc afryki. głupota państw typu w.brytania,hiszpania,francja i czy niemcy które sobie nasprowadzały a raczej pozwolili wjechac arabom , ci rozmnażają się jak króliki, (...) Tym razem to znowu ja/ klementynka umyj monitor bo link jest. ps. j**ane arabstwo czy ch*j wie co ogólnie jestem tolerancyny ale wk**wia mnie napływ arabów do europy... macie racje w hiszpanii to normalnie masa tych wszystkich scierw arabskich,murzynskich,wenezuelskich i tym podobnych ------------------------ i wy pragniecie torelancji? nie oceniania jednostek poprzez cala populacje? mieszkam w wielkiej brytani i wiecie co, sami sobie zapracowaliscie na to, ze niektorym wstyd sie tutaj przyznac skad sa. w edinburghu (szkocja) calkiem niedawno dwoch polakow zgwalcilo mloda dziewczyne przez 7 godzin grozac jej smiercia. widzicie ze sytuacja jest komicznie podoba? komentarz moj: kto tych smieci wpuscil do kraju, przyjezdzaja okradaja wszystko co sie da, pija, leza w miejscach publicznych, zgarniaja pomoce socjalne, po angielsku nijak sie z nimi dogadac, zabieraja prace rodowitym anglika do tego gwalaca? tego juz za wiele! niech wracaja do kraju brudasy.

Gość to se oddawaj dziecko
'w edinburghu (szkocja) calkiem niedawno dwoch polakow zgwalcilo mloda dziewczyne przez 7 godzin grozac jej smiercia. widzicie ze sytuacja jest komicznie podoba?' o jezzzzu do tej pory w deinburghu nigdy nie bylo gwałtów, morderstw, znecania sie !! Oo tyle wiekow zycli spokojnie az przyjechalo dwoch polakow i spokojnym do tej pory narodem wstrzasnela potworna zbrodnia :x

Gość a o koszernych cisza - WHY
? :O

bo pewnie ciapate brudasy z Pakistanu czy innego Maroka żyją przykładnie i grzecznie i w ciszy dlatego serdecznie życzę Ci rozerwania odbytnicy po penetracji wielkim murzyńskim kutasem i w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j :)

Gość brawo brawo
a co w londynie nie bylo do tej pory zbroni? o wiele gorszych niz gwal oralny na 14-nasto latce. dalam to jako przyklad aby udowodnic im, ze obrazaja narod nie bedac lepszym od niego.

wyjechałaś na zmywak do Ahmeda? wyjechałaś więc chooj ci w krzyż, możesz się wyrzec swojego pochodzenia, nikt tu płakał po tobie nie będzie

Gość brawo brawo
wyjechalam tutaj na studia drogi kolego. i zebys wiedzial, ze wstyd mi za was, za ciebie rowniez.

Gość taaa jasneeee
chłopczyku nie podniecaj sie tak....

aha i takie małe ps - przez tą tolerancję i poprawność za 10 lat w Londynie muslimy spalą wszystkie kościoły, a ciebie zetną albo ukamienują jako chrześcijańską dzivkę ciekaw jestem jak wtedy bardzo będziesz dla brudasó tolerancyjna :)

Gość brawo brawo
no spoko po pierwsze sytuacja nie bedzie miala miejsca, istnieje tylko w twojej chorej glowie po drugie do londynu mam daleko wiec mi nic nie grozi

Gość brawo brawo
i skad zaraz przypuszczenie ze jestem chrzescijanka?

Gość brawo brawo
Od kiedy wyprowadziłam się z podbydgoskiej wsi, gdzie jedyną rozrywką było obciąganie wiejskim chłopakom w zamian za podwiezienie na dyskoteke tuningowanym maluchem, stałam się bardzo światowa. W związku z tym, po przeprowadzeniu do Londynu, gdzie mieszkam w 12 - metrowym pokoju z 8 koleżankami, marzę o tym, żeby mnie porządnie wyjeebał jakiś afrykański lub arabski wielki kutas.

Gość k44
ktos sie podszyl, ale dosyć smiesznie mu to wyszło :D a nie zawsze sie udaje

Gość rrttttergds
taaaa 2 miesiące lizną zachodu i zamiast na zakupy chodzą na "szoping" i kto tu jest bardziej żalosny? he?

Gość nasieniem pijany
k44, śmieszne to by to było, gdyby nie było prawdziwe