Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklęty krąg

Dlaczego ludzie non stop plotkują?

Polecane posty

Gość zaklęty krąg

Już rzygać mi się chcę jak słyszę ploty o kimś albo jak ktoś mi powie co się o mnie znowu dowiedział, a w pracy przewodnim tematem nie jest praca tylko ploty, plotki i ploteczki, normalnie jak w zaklętym kręgu

Gość cvxcvx
mów za siebie , ja nie plotkuje .

Gość IHIUHI
nuda

Gość a ja sądziłam
że każdy ma swój rozum a nie słucha plot,hm a jeśli ktoś łamie prawo ingerując w czyjeś życie powinien trawić do sądu ,szkoda że nikt mi nie chce pomóc...

Gość ladaco....
no... a jak zauważyłam, ze ploty i knucie to ostatnio temat przewodni w życiu mojej matki to... aż mi się odechciało z nią spotykać. moja teściowa też fisiuje, non stop by obgadywała, plotkowała... a jak się dowie, że np byłam wczoraj z meżem w kinie to zaraz słyszę " A CZEMU JA NIC O TYM NIE WIEM!!??" obiecałam sobie, ze następnym razem powiem jej, że w takim razie powinna jeszcze wiedzieć, że po kinie spiliśmy się i dwa razy bzykaliśmy jak dzikie zające:) i tak właśnie zrobie:))

Gość wiosennyporanek
i jeszcze dodaj że było ci tak dobrze jak jej nigdy w życiu ,napewno przestanie się interesować twoim życiem

Gość wirtualny powiew
Mają smutne i nudne swoje życie, więc próbują żyć życiem innych. Życie innych wydaje im się ciekawsze.