Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabeczkaaaaaa

czy wy tez zauwazyliscie ze faceci wola latwe kobiety?

Polecane posty

Gość facettttttttttttt
Sratatatatatatatatata w ortografii tez jetses zajebista:P

Gość lol978
Ech, ta cała sratatata to czysta idiotka. Widać po ortografi, tysiąc emotikonek, no i jeszcze dymać się na 4 randce. Ja mam szacunek do swojego ciała, nie pozwolę go dotykać byle komu. Najśmieszniejsze jest to jak mówicie że uwielbiacie zdobywać kobiety a i tak w końcu wybierzecie jakąś pustą blondynę bez ambicji........

Gość gość
Prawda. Te co wpadły z pierwszym lepszym dawno mają rodziny. Cnotki są same na własne życzenie ale już całą reszta normalnych i porzadnych jest sama. O miałam koleżankę, która zmieniała facetów co 2 miesiace.i co? Mezatka z 2 dzieci. Wiec prawda.

Gość gość
faceci szukaja seksu

Gość gość
Swój swojego zawsze znajdzie :-)

Gość kobieta która sie szanuje
łatwe i puste kobiety może zdolaja usidlić tego czy tamtego ale zazwyczaj potem są zdradzane ,kobieta ładna nieglupia i szanująca się zawsze będzie rarytasem

Gość gość
kobieta która sie szanuje dziś łatwe i puste kobiety może zdolaja usidlić tego czy tamtego ale zazwyczaj potem są zdradzane ,kobieta ładna nieglupia i szanująca się zawsze będzie rarytasem xx nieprawda. powiesz ze nie zrobisz loda zalozmy po roku (bo jeszcze nei wiesz czy bedziesz z nim do konca zycia a nie chcesz robic kazdemu) i cie rzuci. poza tym co znaczy "madra/inteligentna"? dla jednego to bedzie to ze zna tworczosc sienkiewicza a dla drugiego ze sie zna na pilce noznej.

Gość gość
Największe k***iska co sypia się jak choinka, one maja najlepszych najfajniejszych ,facetów. Moja koleżanka szmata, zawodowa w parkach się pizgała i całowała. Szybko wyszła za maz i to jeszcze w dodatku jak dobrze, co on widział w tej dziwce?.Z brzuchem szla do ślubu!

Gość kobieta która sie szanuje
może i te łatwe mają lepiej w zyciu i trafiają im sie fajni faceci ale ja nie zamierzam rezygnować ze swoich wewnetrznych przekonań i nie bede nadstawiać kazdemu kto będzie miał na mnie ochote nawet gdybym miała do konca zycia byc sama,,,wierze ze są jeszcze męzczyzni którzy gustują w kobietach szanujących się bo co to za trudnosc dawać d**y czy robic loda kazdemu zainteresowanemu

Gość gość
Tylko k***y uprawiaja seks przed slubem i robia loda.

Gość radośćżycia
Może coś w tym jest. Miałam 3 mężów . Wszyscy faceci którymi byłam chcieli żebym za nich wyszła za mąż. Kilku chciało odchodzić od żon na szczęście ja nigdy nie nie miałam ochoty rozbijać niczyjej rodziny. Seks to normalna część życia a niestety spora część polek podchodzi do niej jak by od tego się umierało. Przestańcie się zachowywać jak święte. Zacznijcie dobrze bawić seksem. Czerpać z niego radość i radość dawać. Przestańcie wiecznie się użalać na swoje rozstępy , cycki takie siakie czy owakie to wasi faceci przestaną chcieć was zostawiać dla kobiet takich jak ja. Damą należy być w salonie w sypialni mężczyźni wolą niegrzeczne dziewczynki. Mój mąż mawia że facet który ma piekarnie w domu po mieście za byle bułką latać nie będzie. Odpowiedź dlaczego są w nas zapatrzeni.

Gość radośćżycia
PS Dlaczego zakładacie że seks lubią tylko kobiety mało inteligentne ? I skąd pomysł że kobiety które go lubią uprawiają go z byle kim ? Jeśli nie jesteście szczęśliwe to chyba znaczy ze coś z tym waszym życiem jest nie tak a jeśli to mężczyzna tak was unieszczęśliwia to go zostawcie i weźcie innego. Pełno ich na świecie. Więc przestańcie skupiać się na innych kobietach a zacznijcie na facetach ? chyba że wolicie tak z kobietą to ok rozumiem frustrację że ona z tym facetem się tak gzi a na was nie zwraca uwagi.

Gość gość84_prawdziwy
To zależy co uważasz za bycie łatwą. Jeśli chodzi o "szybkie rozkładanie nóg" jak to ujmujecie, to nie. To znaczy niektórzy szukają głównie seksu więc wtedy pewnie tak. Ale w normalnej sytuacji "szybkie rozkładanie nóg" wcale nie jest atutem. Natomiast łatwość polegająca na tym, że kobieta nie jest bierna, potrafi okazywać zainteresowania, uczucie czy przywiązanie, to, że nie trzeba za nią latać, może być owszem dużą zaletą. Oczywiście są kolesie, co lubią łowić i polować , ale nie wszyscy tak mają (jeśli miałbym zgadywać to rozkłada się to gdzieś po połowie).

Gość gość nie byle kto
Jak to jest ,ze uważacie poznanego mężczyznę z którym randkujecie za byle kogo? Czy oni czyli ci mężczyźni tez was uważają za byle kogo? " Byle kto" to znaczy kto? Moze Wy tez jesteście byle kto dla innych skoro o ludziach mówicie byle kto?

Gość gość
..nie wszyscy faceci :P wolą łatwe,,,

Gość gośćjmdapwm
my nie zazdrościmy i nie jesteśmy sfrustrowane tylko piszemy o tych kobietach które sypiają z każdym kolesiem który zwróci na nie uwagę,nie piszcie ze to atut bo żaden normalny facet nie weźmie takiej za żone po to żeby potem musiał ją pilno

Gość gość
gośćjmdapwm a może jest odwrotnie , sypiają z każdym który im spodoba się :)

Gość gość
usypiają tylko przy nudziarzach :P

Gość cwana bestia
panowie odpowiedzcie-chcielibyscie mieć żone która nie potrafi zapanować nad checią wskoczenia do łóżka każdemu kto jej sie spodoba?wierzycie że w małżenstwie będzie inaczej?no chyba ze rola rogacza wam pasuje

Gość gość
gość dziś Tylko k***y uprawiaja seks przed slubem i robia loda. x Tylko ku/rwy rozbijają małżeństwa i robią loda, a seks przed ślubem jest jak najbardziej wskazany, bo trzeba się dopasować pod każdym względem. Później takie świętoj/e/b/li/we ku/rwy niedopasowane zdradzają męża przez całe życie, bo nie sprawdziły go przed ślubem, a po ślubie okazało się, że wyszły za mąż za niedojdę.

Gość gość
cwana bestia widzę, że pannie podobają się wszyscy albo większość mężczyzn i nogi zaciska z bólu panując nad chęcią wskoczenia im do łóżka ;) Mnie za to podobają się bardzo nieliczni mężczyźni na świecie a takich na których mam ochotę jest jeszcze mniej i z nimi idę do łóżka :)