Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ywrrr

Długa trudna historia dręczy mnie....

Polecane posty

Gość Ywrrr

Z moim obecnym chłopakiem jestem ponad rok, jednak często mam wątpliwości czy to napewno ten, czy w ogóle go kocham. Jest dla mnie dobry, robi wszystko czego pragnę, pomaga mi, jest mi oparciem, ale czy to tak naprawdę miłosc to nioe wiem...może bardziej przyjaźń... Może wszystkiemu jest winna moja schiza w berecie po dawnym, byłym chłopaku, byłam z nim krótko, ale nie mogłam przestac o nim myślec, przez rok po rozstaniu z nim nie bylam z nikim, myślalam tylko o nim, jak mogłam obserwowałam go, po pewnym czasie niby mi przeszło (miszka w innej miejscowości) ale później spotkałam go w pubie, podrywał mnie, prawił komplementy, wziął na spacer...i znowu kilka razy się spotkaliśmy, myślałam że jesteśmy parą, ale on po prostu po jakimś czasie zwyczajnie mnie olał. Teraz nie widzę go ponad rok i i tak o nim często myśle, mówię sobie to debil, drań nienawidzę go, a tak naprawdę ja chyba zawsze coś do niego będę czuc... nie mogę normalnie funkcjonaowac, na portalach gdzie ma konta podglądam jego zdjęcia itd... jestem osaczona... doradzcie mi coś Kochane Kafeterianki:)

Gość Ywrrr
jest tu ktoś kto pomoze mi????

Gość jestes głupia i tyle
o to moja pomoc

Gość Ywrrr
nie proszę o ocenę sytuacji....tylko o dobre słowo, radę....

Gość Ywrrr
nie mam z kim o tym pogadac i dlatego przyszłam tu

Gość Ywrrr
a jednak nie pomożecie... przykre, jak ktoś rzucie byle jakim durnym tematem to wszyscy piszą jak takie dziwaki, a jak ktoś ma problem normalny, życiowy to nic nie piszecie

Gość ale problem ahahah

Gość EMOOOOOOOOOO
a co tu psiac ? jestes glupia i tyle

Gość Ywrrr
dla was wszystko jest głupie jak sobie tak czytam.... każdy jest pojebany idt

Po prostu to co ci zrobił twój były ma wpływ na to zę teraz postępujesz ostrożniej w sferze uczuć

Gość Ywrrr
sama sobie wmawiam, ze go nienawidze, nie chce o nim myślec, ale to jest silniejsze ode mnie, nie chce oszukiwac mojego chłopaka

siwtnie Cie rozumiem, bo mam tak samo. chlopak najpierw mi robil nadzieje zna zwiazek, po czym powiedzial ze nie chce sie wiazac i takie tam ....a tu sie dowiaduje, wlasnie przez pewien portal, ze ma dziewczyne :( strasznie sie czulam. jedynym wyjsciem jest zapomniec o nim, ja probuje i tobie tez to radze...

Gość Ywrrr
nawet nie wiem czy o mnie pamięta, a ja nie mogę zapomniec chociaż wiem , ze z nim nigdy szczęśliwa nie była

Gość Ywrrr
staram się jak mogę, już z około 3 lata próbuje zapomniec, ale nie mogę... ciągle się przewija w mojej głowie, zwłaszcza jak pogoda się ładna zrobiła i wszystko wraca.... no właśnie i ma dziewczyne....a ja jestem zazdrosna...

Gość Ywrrr
moja pierwsza wielka miłosc, poznałam go około 3 lat temu... a do dziś wyleczyc się nie mogę

pierwszej milosci sie nie zapomina...a moze nadal cos do niego czujesz i dlatego tak o nim myslisz...

Gość Ywrrr
ś achwile że wbije sobie w głowe to jest cham, nie zasługuje na takiego... ale po jakims czasie znowu zaczynam myślec, śni mi się też często... mam chyba fobiee na jego punkcie

Gość Ywrrr
ja chce go zapomniec...myślałąm że to tak będzie krótkotrawale, znajde chlopaka i o nim zapomne... ale nie umiem... nie potrafię

rozumiem cie, tez sobie wmawiam ze on jest ten niedobry, ze mnie skrzywdzil, oklamal....ale dalej o nim mysle, brakuje mi go :( kocham go ale coz z tego jak on mnie nie widzi :(:(

Gość King usia
\"już z około 3 lata próbuje zapomniec\" \"poznałam go około 3 lat temu\" Ty wogóle byłaś z nim ? czy tylko działa Twoja wyobraźnia ?

Rety... Nie straszcie mnie... Ja tak mam dopiero 1,5 roku... Jak niedługo mi nie przejdzie to oszaleję.

Gość Ywrrr
bo to nawet związkiem nie można było nazwac, raz mnie całował, móił że kocha po dwóch dniach znikała i tak kilka razy... potem po roku znowu się z nim spotykałam

Gość Ywrrr
jak już był obok to czułam się wyjątkowa, ubóstwiana przez niego... ale szybko to się skońzylo.... bez wyjaśnień... po prostu przestał się odzzywac... ostatnio rok temu do mnie zadzwonił czy jade z nim na impreze... akurat byłam na wyjeździe... pewnie jakbym była w domu od razu bym leciała...

Gość King usia
Bawił się Tobą , chciał upchac luki , wypełnic tobą czas jak nie miał akurat obok kogoś innego . Zapomnij , i tak nic z tego by nie było.Ciesz się nowym związkiem i szanuj go .

Gość Ywrrr
Wiem samej mi głupio, ze o nim tak myśle... wiem że oszukuje mojego chłopkaka... ale ja nie moge zapomniec o tamtym choc tak bardzo chce... powstrzymuje sie przed podglądaniem go.... ale przysni mi się i cały dzien potem myśle...

Gość Ywrrr
to jest okropne uczucie