Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama woła o pomoc

Uczulenie...czym sie ratować

Polecane posty

Gość Mama woła o pomoc

dziewczyny ratujcie,wiem że nie pisze o dzieciach ale prosze o rade.Dostałam uczulenie na szyi.....może to zmiana proszku(przy małej zaczełam uzywać innego)albo jedzenie i strasznie swędzi.Troszke wysypało kaszką ale co mam robić.Czym sie ratować?Mam wapno to wiem,że powinnam pić ale co dalej....?

Gość Mama woła o pomoc
Dziewczyny......plis.Może powinnam wziąść cos na alergie.Tylko nie wiem co bo nigdy jej nie miałam.Możecie cos polecic?

jesli to faktycznie uczulenie to mozesz wziac Zyrtec albo Allertec ( jest chyba bez recepty ) , 1 tabl dziennie (wiecej nie ma sensu), najlepiej na noc bo mozliwa jest po nim sennosc; powinno pomoc

Gość olcia kolcia
a moze to rozyczka lub lupiez gilberta? ja mialam to swinstwo... lepiej idz do lekarza

Gość Mama woła o pomoc
Tak,ale widzisz która jest godzina?Dzis raczej nie pójdę,a chciałabym jakos sobie pomóc przez noc.Nigdy nie miałam ani uczulenia ani alergii.Więc nie wiem skąd to sie wzięło.Tylko na szyi,tylko z jednej strony......kupie alertec i wezmę na noc bo chyba zeswiruje tak mnie swędzi

Gość ejsido
jak swedzi, to kup sobie fenistil. bardzo szybko pomaga, ja nim smarowalam oko :)

Gość wapno i od razu przejdzie

Gość mama woła o pomoc
dzieki za ten allertec......pomógł przez noc.Juz mogę funkcjonować.