Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość besnaciejnie_tródna_sprawa

jak żyć??

Polecane posty

kto mi pomoże i powie co jest w życiu ważne. czym się kierujecie w zyciu. ja sie pogubilam i czuje ze nie wiem w ktora strone isc, jak postapic. w ogole czuje ze moje zycie jest puste, potrzebuje emocji czegos co pozwoli mi czu ze zyje ale odwagi brak..

życie buduj na wierze. nie mówie że katolickiej ani żadnej innej. nie musisz nawet chodzić do kościoła. poprostu uwierz że istnieje Bóg - wielka siła która Cię kocha i pomaga ci w trudnych chwilach na miłości świata nie radze budować bo jak ta druga osoba odejdzie to sie świat zawali

Gość
co jest ważne? sama odpowiedz sobie na to pytanie, nikt nie będzie żył za Ciebie ;)

Ja zyję, bo: *mam dla kogo; - dla rodziny i przyjaciół. Chciałabym dla jakiegoś mężczyzny, ale narazie nie jestem zakochana ^^ *mam po co; - chcę iść na studia - chcę się bawić * boję się; - śmierci - tego, co będzie po smierci *siłę dają mi; - moje cele - marzenia, które się nie spełnią, ale odrywaja mnie od rzeczywistosci, kiedy jest zle * Bo zycie to wyzwanie, któremu chcę sprostać :) Zrób sobie taką 'tablę' zycia :) Może to pomoże ci wyznaczyć wartości dla ciebie ważne.

uwierzyć że istnieje Bóg?? chyba juz niemozliwe, proboje bezskutecznie. gdybym sama potrafila odpowiedziec na to pytanie to by mnie tu nie bylo. Ja nie mam przyjaciol. mam tlko 1 osobe ktora mnie tu trzyma. nie mam po co zyc, nie boje sie smierci, juz sie nie boje bo wiem ze kiedys i tak to sie stanie i nie ma znaczenia czy wczesniej czy pozniej bo moje zycie stoi w miejscu... mam marzenia ale juz nie chce zyc marzeniami a celu nie potrafie znalezc. to moja tabela zycia.

Gość utyruuuuuuuuu
ja tez jestem w tym punkcie. szukam celu, dla ktorego chcialabym zyc.

i jakgo odnalezc zeby zycie nie bylo takiepuste???:(

Gość zasady i ortografia
Kuuurwa mać ... nigdy się nie czepiałem ortów, ale jak widać, brak ci zasad i takich ...Medialne ogłupienie sieje spustoszenie ... Czego jesteś przykładem ... Jeśli nie chcesz być medialnym wytworem, zacznij od poprawienia pisowni ...ALbo się pogódź z tym, czym jesteś ... Sarkastycznie, ale ... nie tylko ty nie wiesz co wybrać ; )

pseudonim moge miec taki jaki mi sie podoba i nikomu nic do tego. a w tekscie bledow nie ma!! moga byc literowki jedynie.

jakos nie pociesza mnie mys, ze nie tylko ja nie widze sensu zycia.w ogole głupie wydaje mi sie myslenie ze inni maja gorzej. jakos to malo optymistyczne i powoduje smutek i mysl, ze moze zycie nigdy nie moze byc piekne. eh wiem, wszystko zalezy od teo jaak bedziemy myslec. nasze mysli sa potega.