Gość o czym Napisano Kwiecień 2, 2009 pozwól mi choć jeden raz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 169 Napisano 17 godzin temu Pomysł na foto... : ) Był taki film w tym klimacie Perfect days. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 78 Napisano 10 godzin temu No tak, wyludnienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 78 Napisano 10 godzin temu 7 godzin temu, yeya napisał: Pomysł na foto... : Mara gdzie są wszyscy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 529 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Margherite napisał: Mara gdzie są wszyscy? Pewnie poszli sobie bo ciagle tematy są usuwane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 206 Napisano 10 godzin temu Pozwól mi choć jeden raz. Choć ten jeden raz, przy nim ogrzać się. Uuuuuuu! XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 169 Napisano 10 godzin temu 15 minut temu, Margherite napisał: Mara gdzie są wszyscy? Cześć pewnie na nerwicy... a reszta nie wiem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stara menda balkonowa 2 Napisano 9 godzin temu 12 minut temu, yeya napisał: Cześć pewnie na nerwicy... a reszta nie wiem. na tej nerwicy juz libedzik sie wdaje w klotnie polityczne ale nie ma tam patoli jak tu i ci ludzie wydajo sie normalniejsi mimo ze chorzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 206 Napisano 9 godzin temu Zrobiłem sobie tosty z boczkiem i serem... Ale wyszedł mi, muszę się pochwalić, rozpływa się w paszczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 169 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, stara menda balkonowa napisał: na tej nerwicy juz libedzik sie wdaje w klotnie polityczne ale nie ma tam patoli jak tu i ci ludzie wydajo sie normalniejsi mimo ze chorzy Jest tam chyba więcej osób które pilnuje by atmosfera była ok... a wtedy da się pogadać normalnie nawet jeśli ludzie mają odmienne zdania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 78 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 11 minut temu, +RC+ napisał: Zrobiłem sobie tosty z boczkiem i serem... Ale wyszedł mi, muszę się pochwalić, rozpływa się w paszczu Toster wurzucilam, miałam taki najzwyklejszy, bo od czasu do czasu nam się zachciało tosta , chyba zrobię w piecu, pieczarki i wedlina, ser na chlebie i sos czosnkowy do tego Heinz Zdarła mi się powłoką czarna, nie wiem czy robią coś porządnego ze stali w środku. Edytowano 9 godzin temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 206 Napisano 9 godzin temu 14 minut temu, Margherite napisał: Toster wurzucilam, miałam taki najzwyklejszy, bo od czasu do czasu nam się zachciało tosta , chyba zrobię w piecu, pieczarki i wedlina, ser na chlebie i sos czosnkowy do tego Heinz Zdarła mi się powłoką czarna, nie wiem czy robią coś porządnego ze stali w środku. No, ja na patelni też robię na szybko, a tostera nie mam wcale, tylko opiekacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malchik gay 6 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, Еlciаа napisał: Pewnie poszli sobie bo ciagle tematy są usuwane. A ty tu nadal jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 529 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, malchik gay napisał: A ty tu nadal jesteś Tylko przelotem. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bulbasaur 0 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Tylko przelotem. xd Uuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 529 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Bulbasaur napisał: Uuuuuu O co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bulbasaur 0 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: O co chodzi? Hu hu hu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 78 Napisano 6 godzin temu (edytowany) RYM CYM Opiekacz, tak, a ja zawsze na to mówiłam toster Edytowano 6 godzin temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach