Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedy bo bo nie wiem

Pytanie do kobiet !!! KOCHAM CIE , kiedy ?

Polecane posty

Vampire -----------wiem ,że się ciśnie ,ale bywa ,że pomimo tego ciśnienia głos nie może się wydobyć;) Znam takich :) Jest na to rada - trenować :) Miłego dnia :)

Gość nie no jak Ty o takie rady na
kafe pytasz to zapomnij o spontanicznosci i naturalnosci :D Zawsze mi sie wydawalo, ze to samo wychodzi ;) Ze nie trzeba o to pytac obcych ;)

Gość kwaśna//
kiedy bo niewiem -kazdy moment jest dobry ,mojmąż mówi mi np.jak jemy ni stąd ni zowąd-po prostu kocham cię słonko-ok ,ja tez.Piszesz ze kiedy ma być ten moment ,moze wszystkich świętych?

Autorze, rozwalasz mnie :D Skoro mogliście pieprzyć się bez uczuć to ona na pewno traktuje ten związek luźno :D I nie oceniam, że "po miesiącu" - to nieistotne po jakim czasie. A teraz trochę złośliwości - napisałeś, że pytasz bo "to jest forum, nie?" Czy jak masz się wysrać też zasięgasz opinii w tej sprawie? ;) A bez złośliwości to powiem, ze gimnazjaliści nie powinni chodzić ze sobą do łóżka...

dzieki kochani za rady :D powiem jej to magiczne słowo w blasku świec przy akompaniamencie nastrojowej muzyki gdy bede jej stawiał parującego kloca na twarz :)

"zazwyczaj "kocham cie" powinno się mówić na początku związku przed seksem taka jest kolej rzeczy... a ponieważ tego nie zrobiłeś ona MOŻE traktować ten związek jako "luźny"" Kiedy 'kocham Cie' pada za szybko [na poczatku zwiazku], nie traktuje sie go powaznie - chyba ze jest sie jeszcze naiwna malolata. Przeciez takie wyznanie na poczatku zwiazku, jak tu sie propaguje, oznaczaloby, ze kochamy kazda osobe, z ktora sie spotykamy praktycznie, a tak raczej nie jest.

Jeszcze dodam----------to słowo potrzebne jest nam jak powietrze więc Autorze -nie marnuj już ani chwili :)

po roku jeszcze tego nie zrobiłeś? Napisz sms na dobranoc (jak się wstydzisz ) na końcu drukowanymi dopisz KOCHAM CIE. jak sądze jesteście mlodzi , to chwyci

ok :D dziekuje za wypowiedzi POWIEM JEJ TO W WEEKEND :D pozdrawiam

Gość nie no jak Ty o takie rady
w weekend o 11:23 w niedziele i ani minuty wczesniej :classic_cool:

Skoro mogliście pieprzyć się bez uczuć mało stanowczy a skad wiesz ze bez uczuc ? Ona kocha mnie a ja ja po prostu nie padło tylko słowo KOCHAM CIE no ale jesli dla ciebie uczucia zwiazane sa tylko z wypowiedzeniem 2 słow to wybacz ale nie wiesz co to jest miłosc

mam nadzieje ze do weekendu uda mi sie wykrzesac dorodnego stolca

Kiedy 'kocham Cie' pada za szybko [na poczatku zwiazku], nie traktuje sie go powaznie te verde wasnie o to chodzi podpisuje sie pod tym w 100 %

Gość nie no jak Ty o takie rady
skoro sie kochanie i nie odczuwacie potrzeby mowienia tego to w ogole po co? To bedzie tak sztucznie brzmialo... jeszcze napisz to sobie na karteczce, bo pomylisz slowa ;)

smsem jej tego nie powiem :O

Te werde - tu nie "propaguje się" gadania tego co ślina na język przyniesie tylko - jeśli już - zastanowienie się czy można mówić o uczuciach jak się pieprzy wszystko co wpadnie w ręce. Awe - nie potrzeba "praktyki" żeby powiedzieć to, co się ciśnie na usta. Trzeba tylko dojrzeć.

Jak bedziesz sobie planowal, kiedy powiedziec, jest ogromna szansa wlasnie, ze wyjdzie to nienaturalnie, tak, jakbys mowil, bo ona chce uslyszec. Podoba mi sie pomysl z zadzwonieniem teraz ;) A z tymi porownanianmi do wody i powietrza, to powariowalyscie, dziewczyny, naprawde. To ladne slowa, ale zyc bez nich tez jakos tam mozna.

Gość kwaśna//
ALLELUJA ,MATKO JAKI TY AUTORZE DURNOWATY JESTEŚ,Z WKŁADANIEM NIE CZEKASZ A Z WYZNANIEM MIŁOŚCI TAK,ALLELUJA

marne sa te nie ktore podszywy :P

Malo Stanowczy - dla mnie 'kocham Cie' to powazna sprawa, a co do uwag o seksie, nie odniose sie, bo rozni ludzie roznie to w zwiazku zaczynaja. Dla mnie kocham Cie po roku zwiazku to w miare akurat, to widac, ze cos porzdnego to jest. A czekanie rok na seks to dla mnie duzo, w moim wieku, moze jestem dziwna.

Wiesz jaka jest najlepsza chwila?? - taka w której ona zupłenie nie będzie się tego spodziewała :) Wtedy to jest naprawdę zabójcze przezycie dla kobiety :)

"mało stanowczy a skad wiesz ze bez uczuc ? Ona kocha mnie a ja ja po prostu nie padło tylko słowo KOCHAM CIE no ale jesli dla ciebie uczucia zwiazane sa tylko z wypowiedzeniem 2 słow to wybacz ale nie wiesz co to jest miłosc" Hahahahaha, :D :D :D :D Płaczę ze śmiechu, ale odpowiem:D Skąd wiem, ze bez uczuć? Bo kobieta musi coś czuć do faceta, żeby iść z nim do łóżka, chyba że jest puszczalską suką. I skąd wiesz że Cię kocha a nie"bardzo lubi"? To "nie wiesz co to jest miłość" i z czym to jest związane - ręce mi opadły :D :D :D Myślałem, że jesteś w gimnazjum. Teraz podejrzewam, że jeszcze nie :D :D :D Dziś w podstawówce mają wolne bo szóste klasy mają egzaminy :D Chłopie, do nauki a nie pierdołami się zajmujesz :D :D

te verde mysle identycznie jak ty no własnie ten rok wydaje mi sie odpowiedznia pora by jej to wyznac :D ludzie po jakims czasie własnie dojrzeja do zwiazku i z zauroczenia przechodza w cos wiecej a mianowicie w miłosc a po miesiacu czy po pol roku takie wyznawanie miłosci jest chyba nie szczere ludzie jeszcze tak dobrze sie nie znaja i wypowiedzenie teych słow za szybko moze byc nie na miejscu

ania 1311 dziekuje za dobra rade :D wezme ja pod uwage fajne :D

Mało_stanowczy -dojrzewanie też wiąże się z praktyką ;) :)

Te werde - nie zrozumieliśmy się. Przede wszystkim najwięcej zależy od intensywności spotkań. Jeśli spotykasz się raz na dwa miesiące to seks po roku nie jest czymś nadzwyczajny, tak samo nie dziwi, jeśli po miesiącu idzesz do łóżka z kimś kogo widzisz codziennie. Ale to dotyczy związków, w których są jakieś głębsze uczucia. Jeśli chcę poruchać to zaciągnę do wyra kobietę na pierwszym spotkaniu, tylko że z wypowiedzi autora wywnioskowałem, że mówił coś o miłości...

I skąd wiesz że Cię kocha a nie"bardzo lubi"? mało stanowczy bo to czuje i mi to ukazuje kazdego dnia i kazdej chwili :D