Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczynam mieć wątpliwości

Czy dobrze postapiłam...

Polecane posty

Moja rada - idź do siostry Ex i powiedz, że jej facet Cie bajeruje, nie wiesz czego chce od Ciebie, ale że już pisał do Ciebie na GG i takie tam. Nie mów, że Cię wyrywa, ale niech to wynika z Twojej wypowiedzi. Siostra Ex wytrzaska po pysku S, może nawet z nim zerwie i problem rozwiązany.

Tylko Luke Skywalker (brat autorki) szkolony przez Yode (ksiądz z kółka różańcowego) może ich uratować. Jeszcze będzie się tam plątał ich sąsiad, czyli Obi wan :classic_cool:

Wiesz co koleżanko z wątpiliwościami, największy problem w tym wszystkim masz TY. Uśmiałam się straszliwie z perypetii exa, esa i Twoich, bo choć Tobie wydaje się to straszne a to brzmi jak pokręcona komedia. Pytasz czy dobrze zrobiłaś? Nie i jeszcze raz nie. Dobrze zrobisz jak kopniesz w dupy: niedoszłego szwagra, który miesza Ci w życiu, jego narzeczoną, która mu na to pozwala i przede wszystkim swojego byłego, który jest chyba totalnym mięczkiem i niewielki będziesz miała z niego w przyszłości pożytek. Rusz głową- to nie boli:)

Czyli milcząc i czekając na ruch Exa dobrze robię?/

Nie wiem na 100%, ale moim zdaniem NIE. Dziwi mnie Twoja nieumiejetnosc krytycznego spojrzenia na cala sytuacje.

Nie robisz dobrze ! Nie możesz milczeć, tylko wszystkim im wykrzyczeć co o nich myślisz, a później się stamtąd ewakuować...

No....chyba że Cię to bawi lub rajcuje i masz zamiar tak ciągnąć do 30-tki. Bądź pewna, że zanim Twój facet się odezwie to skonsultuje to ze szwagrem i koło się znów zamknie.

Ewakuować się tym szybciej im głośniej się krzyczało, stormtroopers bywają bardzo bezwzględni :classic_cool: A już wiemy, że Vader dysponuje super star destroyerem (boszsz, odmienić "destroyer" to perwersja) i kręci nim kóła pod domem, tfu, bazą rebeliantów na leśnym księżycu Endor :classic_cool: A tak na marginesie, czy Ex, to jest Han Solo dysponuje rodzinnym Sokołem milennium czy tez wozi doopę sportowym X-wingiem? :classic_cool:

Ha! Ale powstaje pytanie kim jest i jaką rolę pełni tajemnicza siostra Ex? Czy jest to sam Imperator po zabiegu zmiany płci? A może wcale nie było takiego zabiegu i jedynie ukrywa się pod płaszczykiem peleryny z kapturem? To jest kiecki mini i bluzki z dekoltem... A może to Jabba, cudem uratowany ze swojego flagowego okrętu, po długim leczeniu spowodowanym obrażeniami, między innymi od łańcucha, który sama autorka mu/jej zarzuciła na szyje i chciała udusić podczas egzekucji Hana Solo i Luka?

Hehe ja nie jestem fanką Gwiezdnych Wojen.. niestety ta cała szopka odbywa się w moim realnym życiu:P Ale faktycznie zerwanie kontaków z nimi jets najlepszym rozwiązanien:) Ex jeśli mnei kocha.. będzie wiedział co robić..

Gość no wreszcie
autorko mówisz do rzeczy , a jak się twój chłopak opamięta to mu powiedz że skoro tak ważne jest dla niego zdanie przyszłego szwagra to niech go poprosi o rekę , może wybierze jego zamiast siostry , prosta sprawa - dorośli ludzie powinni wiedziec co jest dla nich ważne a co ważniejsze ale ten typ do dorosłych się raczej nie zalicza

Tylko najgorszy jest fakt że Go kocham.. Nie mija.. już długo..Tęsknie..Myslałam że jak wrócił, jak prosił o spotkania to juz będzie super.. ale ten S musiał wszystko znowu zepsuć..:P Masakra..

Tak, najmniej podejrzany jest zwykle winny, więc nalezy zabrać sie za siostrę Exa :) Może specjalnie zaręczyła się z S. żeby jej brat nie mógł sie związac ze swoja ukochaną? Może jest jakaś rodzinna tajemnica, że jak brat sie z kimś wzwiąze, to cały spadek po praprababci on dostanie, a tak to się dzieli czy coś innego. Autorko, napisałaś że razem pracują. Moze to ma jakieś znaczenie. Ex boi się stracić pracę?

Nie obaj mają takie samo stanowisko.. praca nie ma nic do rzeczy..No może tylko tyle że wiem że Ex ma problemy w pracy przez S, ktore mogą skończyć się nawet zwolnieniem :(

Ale to i tak nie spowoduje że oni sie pokłócą..Bo Ex za bardzo szanuje przyszłego szwagra i wogóle..S potrafi niezle manipulować.. napewno tak wszystko zrobi że wyjdzie na jego, no i oczywiście wsyzsyc będą winni tylko nie on:(

Dzieki że wszyscy mi doradzaliście..prawda jest taka, że jeśli tym razem tez pojdzie za Szwagrem, to ja nie mam co robić już obok niego, nie mam potrzeby spotykania się i wogóle.. Będzie to znaczyć że ma mnie w dupie.. i nie kocha.. Tylko bawi się:( No i że męczylabym sie zawsze.. bo byłabym na ostatnim miejscu..