Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psychiczna tortura orencz

czy ktos moze wyjasnic mi taki fenomen - czemu faceci sa tacy...tepi???

Polecane posty

czy oni naprawde nie uzywaja mozgu zeby czasem sie domyslic prostych rzeczy?!?😡

Gość mialaś nie umytą dupę
to jak miałem sie domyślić że masz ochotę na anal???????

schowaj sobie swojego mikropenisa w dupe:o

przepraszam :( następnym razem zrobię sobie lewatywę :(

ale ciągnęłam dobrze prawda? :)

Gość oj psychiczna psychiczna
komu by sie chciało grzebac w twojej obleśnej psychice, masz cos do faceta to mów wprost albo spadaj 💤

Mężczyźni myślą w inny sposób niż kobiety. Nie potrafią czytać między wierszami ani się domyślać :) Jeżeli chcesz żeby wyniósł śmieci musisz powiedzieć :WYNIEŚ ŚMIECI, a nie ŚMIETNIK JEST JUŻ PEŁNY ;)

podczas anala strzelam petardami kupsk z hukiem które rozpryskują się po ścianach

A dlaczego ty nie domyślisz się, że facet się nie domyśli?? Czasami warto wysilić główkę, a nie tylko narzekać. Faceci są inaczej skonstruowani i tyle. Nic z tym nie zrobisz

Faceci mają sporo wad konstrukcyjnych, ale za to mają wrodzone poczucie rytmu ;) Zwracaj uwagę na to w czym są dobrzy i często chwal. Zobaczysz jak się będą starać :)

Gość gfdsdf
ale to faceci stworzyli cywilizacje .. Wiec jak moga byc tępi .. Płec głupia to płec zenska , a madra meska ...

Gość gfdsdf
jak ktos mówi płec głupia to wiadomo ze chodzi o kobiety .. Jak ktos mowi płec brzydka to wiadomo ze chodzi o męzczyzn.

Gość homoseksualista Paweł
też uważam że kobiety to głupsza płeć w świecie przyszłości nie będzie dla kobiet miesca na razie sa jeszcze potrzebne do rodzenia dzieci ale to się zmiieni :)

Gość ikie
kobiety tez maja swoje wady zgryzliwosc , wrednosc, plotkarstwo - cechy kobiet mężczyzni sa spokojni , kulturalni , nie pyskują , nie obgadują , i nie plotkują - to jest ich zaleta w porownaniu do kobiet TAkze kazda plec ma jakies wady i zalety

Gość ikie
kobiety nie widza swoich wad , a o facecie mowia kolezance jaki zły jaki niedobry dla niej - tak to jest z kobietami lubia zyc czyims zyciem mimo ze to tyko pomowienia , plotki ..

Gość męska szara komórka
Kiedyś przypadkiem pojedyńcza damska szara komórka trafiła do głowy mężczyzny. Zawsze wszyscy jej wmawiali, że mężczyźni są bardzo mądrzy i mają mnóstwo szarych komórek - o wiele więcej niz kobiety. Spodziewała się tłoku a tu pusto. – Halo, halo, jest tu ktoś? – woła. Odpowiada jej cisza. – Hej, hej, jest tu ktoś?! – Tu jestem – z drugiego końca głowy odpowiada jej jakaś druga zabłąkana szara komórka. - siedzi w kaciku i pali papierosa. – A dlaczego jesteś tu sama? Myslałam, że tu jest dużo szarych komórek – pyta damska komórka. Na to męska komórka, zaciągajac się dymkiem: – Tak, tak jest nas mnóstwo. Wszyscy są na swoim miejscu na dole. Ja wyskoczyłem tylko na chwilkę tu na górę, żeby zapalić papierosa. 🖐️

Gość kto rządzi czyli szyja
Co by się stało gdyby mężczyźni naprawdę rządzili tym światem? Dzień Kobiet z 8 marca zostałby przeniesiony na 29.02 (raz na cztery lata idzie to znieść). Krawata można by było nie wiązać, rozporka nie zapinać. Operacja powiększenia piersi byłaby refundowana przez kasy chorych. Wszystkie kobiety miałyby to samo imię - dla uproszczenia. Wszystkie kobiety miałyby alergie na złoto, futra i drogie kamienie. W pracy chłopak, który najlepiej gra w Quake'a automatycznie byłby wybierany na kierownika. Każdy telefon przerywałby połączenie po 30 sekundach rozmowy. Uważne wpatrywanie się w kobiecy biust na pierwszej randce byłoby odbierane jako miłosne wyznanie. Za jazdę lewym pasem 60km/h rozstrzeliwanoby na miejscu. Przewracanie kopniakiem stolika z szachami, warcabami lub grą w monopol automatycznie oznaczałoby zwycięstwo. Na początku każdego wydania wiadomości prowadzący opowiadałby najnowsze sprośne kawały. Wynalezionoby skarpetki, które by istniały tylko w parach. Pozostawione w rożnych miejscach podpełzałyby energicznie do siebie. Bikini byłoby najlepszym ubraniem bizneswoman. I nie biznes też. Kobiety miałyby okres raz do roku. Podczas otwarcia sezonu na ryby... Aborcja byłaby sakramentem.