Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina0708

bol pomocy

Polecane posty

Gość ewelina0708

czesc mam pytanie od jakiegos czas boli mnie po lewej stronie brzucha,nie wiem czy to jest jajnik czy moze cos innego,nie wymiotuje nie stracilam na wadze.do jakiego lekarza sie udac,czy ginekolog moze wykonac usg brzucha czy robi tylko usg dopochwowe??prosze o pomocy

Idź do ginekologa. Jeżeli nie bedzie mógł Ci zrobić usg to skieruje Cię na to badanie.

Gość ewelina0708
dzieki za odpowiedz.mam nadzieje ze na ginekologu sie skonczy bo ide prywanie bo tu gdzie mieszkam panstwowa sluzbe zdrowia omijac z daleka...bo pierwsze jak zglaszasz sie z bolem do szpitala to podaja morfine a u rodzinnego paracetamol>> dziekuje za opd.pozdrawiam

ale w ktorym miejscu po lewej? na gorze, na dole? promieniuje gdzies ten bol? nie masz dolegliwosci przy oddawaniu moczu?

Gość ewelina0708
raczej w dolnej czesci boli mnie tez plecy do lewj stronie nie mam pojecia czy ten bol promieniuje.nie mam zadnych dolegliwosci ja oddaje mocz.na poczotku myslalm ze to skuti uboczne po zelazie ktore przyjmowlam 3 miesiace ale to chyba nie to nie wiem co juz myslec

Gość ewelina0708
dzieki boje sie ze to moze byc cos innego;-(jestem zalamana;-(dlaczego ta polska jest tak daleko.....