Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapytariusz

Czy dziewczyna z 87 roku zwróciłaby uwagę na chłopaka z 89?

Polecane posty

Gość Zapytariusz

Gość nytrka
czemu nie?? jesli Ci się podoba

Gość elwirkaa
ja zwróciłam :P jestem z 87 a mój facet z 89

Gość rtderetretretretret
ale durne pytanie!!!!!!!! a czy kobieta z czerwca zwrociłaby uwagę na chłopaka z lipca???????????

dziewczyna potrafi zwrócić uwage nawet na chłopaka 3 lata młodszego od niej... wiem z doświadczenia

Gość Człowiek wyjaśnień
rtderetretretretret --- bo w pytaniu chodzi może o to, czy dziewczyna zainteresuje się młodszym o 2 lata facetem

Gość MigoczącyPył
@ Królowa_potępionych20: A dlaczego nie? CZy to w czymś przeszkadza? Mój facet jest młodszy ode mnie o 2 lata właśnie i wszystko układa się pięknie, niedawno obchodziliśmy naszą pierwszą rocznicę.

Gość plumplumplum
młodsi faceci są słodcy :P

tez mam młodszego ale 2 msc:P szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie poważniejszego związku z chłopakiem 2 lata młodszym, dla mnie 18 latek to jeszcze dzieciaczek:O może za pare lat ta różnica nie bedzie tak widoczna...ale w takim wieku jak ja jestem nie wyobrazam sobie takiego zwiazku...o nie:O

Gość fxjjt
znam 2 pary gdzie on jest mlodszy 5 lat

To chyba te dziewczyny mają duuuuzy instynkt macierzyński, żeby zajmowac sie takim małolatem....no mówię chyba że są dużo starsi ode mnie... 40-50 lat, wtedy ta różnica nie jest tak wyczuwalna...

Gość Spacewalkerka
ale ty jesteś ograniczona królowa potępionych, jesteś tak niedojrzała że nie przychodzi ci do głowy, że ktoś kto ma mniej od ciebie lat może być dojrzalszy od ciebie

Gość fxjjt
coz jedni sa po slubie (w czasie slubu mieli 21 i 26 lat) i jakos sobie zyja zalozyli firme i chyba jest im dobrze (pisze chyba bo bardzo dawno sie znimi nie widzialam) drudzy sa w tym samym wieku i tez jest miedzy nimi ok. no ale fakt- tych dwoch facetow jest dojrzalych, nie jacys wizytatorzy cotygodniowi dyskotek i podrywania panienek

Gość kierownik zakładu
w 87 roku to ja pogowałem przy KSU na fesiwalu w Jarocinie :)

Gość plumplumplum
moim zdaniem wiek nie ma nic do rzeczy, tylko liczy się charakter :O byłam kiedyś z facetem kilka lat starszym i zachowywał się jak mało rozgarnięte dziecko :O mój obecny jest młodszy ode mnie i nie zamieniłabym go na żadnego innego :D

Gość fxjjt
no ja wiem ze to sa wyjatki ale zdarzaja sie i takie zwiazki ;)

ja tez bylam ze starszymi, Boże to tez nie dla mnie, jakies rozmowy o przyszłości, ślubie, wspólnym mieszkaniu:O brrrr przestraszyłam sie i uciekłam gdzie pieprz rośnie od takich:O najlepsi są z '89:D

Gość plumplumplum
zdecydowanie panowie z 89 najlepsi :D nic tylko schrupać :P

Gość kierownik zakładu
a z 77 r ? :P

Gość Zapytariusz

Królowa potępionych - a to nie przypadkiem Ty się żaliłaś na topiku 'coś tam coś tam on się nie odzywa'?:I Zwróciłaby:) ja ostatnio zwróciłam na jednego siedemnastolatka;) bosko:D naprawdę różni są ludzie i wiek nie świadczy o dojrzałości:/

Szkoda, że nie jestem od Ciebie starsza:) przegrałam życie:D ej dziś każdy kolejny temat na kafe jaki otworzę mnie rozwala:D nie wiem czy to ludzie głupieją czy to przez pogodę mi tak wesoło;]

dlatego ja bym się za takiego poniżej 15 lat nie brała;p prawiczek - no, rzeczywiście podobne:D spadam na spacer, miłego dnia:)