Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huliggannka007

Uciekając spod ołtarza

Polecane posty

Gość huliggannka007

...jednego nie mogłam przewidzieć, że ominie mnie noc poślubna. Całkowicie nie przemyślany ruch. Teraz żałuje. Czytam o ślubach na różnych blogach http://feelobsessive.wordpress.com/ Nikt nie ucieka, sam konkursy, przygotowania... Bo ludzie nie mają odwagi, a potem same patologie rodzinne.

Gość zolwikk
ale o co ci chodzi kobieto tak wogole

"Bo ludzie nie mają odwagi, a potem same patologie rodzinne." tu nie chodzi dziecko o odwagę zwiania sprzed ołtarza tylko o odpowiedni dobór kandydata a zwiewanie jest wg mnie megaszczeniackie - jak można doprowadzić obie rodziny do zorganizowania wesela a potem takie coś odwalić w ostatnim momencie :O trzeba myśleć wcześniej

Gość hurrraa4477
Ee, ja słyszałam o przypadku ze koles nic nie powiedzial, sie ochajtal i po trzech miesiacach rozwod brali... A blog to co ma z tym wspolnego?? Lepiej chyba uciec niz ciagac sie po sadach... chociaz juz sama nie wiem, co ja bym zrobila Ja chyba tez jestem tchorzem i bym pewnie sie meczyla... taka jestem dosc slaba psychicznie....

heh no to sytuacje podobna widzialam. moze niedokladnie ucieczka z pod oltarza ale z ppd drzwi kosciola. i nie panny mlodej ale mlodego. a chodzilo o kuzyna mojego . niewiem czy sie bardzo kochali bo zadko sie widywalismy po 3 latach dopiero na slubie. co zszlo dowiedzialam sie dopiero miesiac pozniej. ale wygladalo tak ze mlodzi czekali az podejdzie ksiadz i poprpwadzi do oltarza. tylko ze jak podszedl to wrocil sam i podszedl do rodziny kuzyna. potem ciotka przy mownicy zaplakana wsciekla i wszystko co moze miotac czlowiekiem powiedziala ze niestety slubu nie bedzie. nigdy nie slyszalam zeby gdzies tak nagle zapadla cisza. poszlo o przeszlosc panny mlodej. widac nie miala odwagi aby wczesniej powiedziec. to bylo 3 lata temu. poznal kogos ale poki co nikt nie przebrzakuje slubie czy tez nawet zareczynach.

Gość hmmmmmmmmmmm
ja slyszalam od kumpeli bardzo smutna historie-byla ze swoja kumpela na imprezie bo ta nie mogla znalesc sobie chlopaka-tak sie zdarzylo ze akurat napatoczyl sie jakis znajomy mojej kolezanki...za bardzo go nie lubila ale tamtej sie spodobal-prawdopodobnie dlatego ze ja zaczal podrywac i ona na to poleciala...po miesiacu okazalo sie ze jest w ciazy wiec rodzina (ze wsi byla wiec nie ma sie czego dziwic) zrobila nacisk na szybki slub.Po 3 miesiacach od zapoznania nadszedl dzien slubu,w kosciele bylo OK ale potem ten mlody sie spil tak ze zaczal robic awantury,pobil polowe gosci i w ogole cuda wianki-dziewczyna jak to zobaczyla tak sie wkurzyla ze poszla z placzem piechta w tej bialej kiecce 3km do domu... na 2 dzien zlozyla wniosek o rozwod,ktory dostala bardzo szybko zreszta... terza kumpela sobie pluje w brode ze to przez nia sie tak stalo!

Gość gdybym nie była pewna
nie powiedziałabym "TAK" i nie trułabym pół roku w jakim kolorze mają być serwetki, kwiatki i inne pierdoły. zresztą jesteśmy razem już tyle lat, że to na pewno nie jest pochopna decyzja.;)