Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

qleczka_1

Co艣 na obiadek, pomocy

Polecane posty

Witam, potrzebuj臋 pomys艂u na obiadek na 4 g艂odne osoby ;) Niestety za du偶o nie ma w lod贸weczce i poza ni膮... jest natomiast: kie艂baska, par贸wki, mielone, ca艂a masa przypraw, makaroniki r贸偶nego rodzaju... Wczoraj by艂o penne i wola艂abym zaserwowa膰 co艣 innego ni偶 makaron z dodatkami ;>

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mihr-un-nisa
Obiadek, lod贸weczka, kie艂baska, makaronik - rany boskie, ale infantylno艣膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ojejjajja
Wyskocz do sklepu kupi膰 troch臋 rozumu.

Udost臋pnij ten post

Gdybym by艂a infantylna pisa艂abym w troch臋 inny spos贸b i w og贸lne nie przejmowa艂abym si臋 tym, 偶e za chwil臋 zjedzie mi si臋 rodzina na obiad. Jak nie macie nic konstruktywnego do napisania to po kiego si臋 wysilacie, 偶eby takie dziecko jak ja wysy艂a膰 do sklepu po rozum. Ale skoro swoje tam dostali艣cie not o ju偶 nie m贸j problem... Widz臋, 偶e pomocnych ludzi tutaj ju偶 za grosz... wyleczcie si臋 z chorej, sieciowej i anonimowej z艂o艣liwo艣ci. I dzi臋kuj臋 serdecznie za INTELIGENTNE odpowiedzi i jak偶e zgodne z tematem ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 =o====
zrob zapiekaneczke z makaroniku i mieska mielonego

Udost臋pnij ten post

Dzi臋ki Mi Ma艂a, w艂a艣nie zacz臋艂am kroi膰 cebulk臋 w艂a艣nie na mielone :) W tej sytuacji to najlepsze rozwi膮zanie b臋dzie. Jeszcze Te艣ciowa si臋 przyzna艂a do posiadania ziemniak贸w, wi臋c obiad si臋 wyklaruje ;) hehe Swoj膮 drog膮 - tu zawsze takie imbecyle pisz膮..? ;>

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ==pppp=
qleczka_1 - sma jestes imbecylka.... wszystko tak spieszczasz, az sie zygac chce

Udost臋pnij ten post

A to sobie rzygajcie, co mnie to obchodzi ;) Pomocni nie jeste艣cie wcale tylko jakie艣 bezsensowniutkie komentarzyczki dajecie. Jakby Wam si臋 nigdy nie zdarzy艂o jednego czy dw贸ch s艂贸weczek zdrobni膰 xD hahaha Najpierw poszukajcie u siebie niedoci膮gni臋膰, a nie si臋 czepiacie innych. Zazdro艣ni Polacy phi ;>

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrzzyyygaaam
a ty co, Angielka, g艂upia cipo? :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nieejaa
qleczka_1 - a czego niby ja mam ci zadroscic? ze masz w lodoweczce kielbaski, paroweczki, makaroniczki na obiadeczek dla rodzineczki? i co rodzineczka pozygala sie od tego twojego obiadeczka? czy tez prawila sie komplemenciki jak jestes wspaniala kuchareczka?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sk膮d w Was tyle agresji
Na tym forum wystarczy,偶e kto艣 prosi o rad臋 to o wszystko ludzie potrafi膮 si臋 przyczepi膰!!! Nawet o s艂ownictwo !!!! :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sk膮d w Was tyle agresji
Niech dziewczyna pisze jak chce. Chyba czyta膰 ze zrozumieniem potraficie?

Udost臋pnij ten post