Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NIE_PALĄCA_KASIA

JEJEJE!!!! HIP HIP HURAAAAAAA!!!!!!!!!

Polecane posty

3 DNI!!!!!! TERAZ JUŻ BĘDZIE Z GÓRKI! :D Nie palę już 3 dni (+ 13g19m07s). Będę żyć dłużej o 0 dni (+ 03g54m37s)! Zaoszczędzone pieniądze: 22,21 zł! aaaaale mnie jeszcze troche ssa :) Zwłaszcza wieczorami.

Gość
hihi oby tak dalej:) fajny sposób z tym podliczaniem czasowo-finansowym:)

bazienka mam taką nadzieję:D A to podliczanie to nie mój pomysł, tylko program. Sam mi wszystko oblicza, na podstawie danych... Smocers Calc się nazywa

Gość teraz to bedzie pod górkę
moja droga... osobiście nie palę i nie paliłam, ale widziałam, jak mój ojciec rzucał. przez pierwsze 5 dni chodził zadowolony, ze już rzucił, wszystkim się chwalił... wytrzymał tak 2 tygodnie. duzo przytył, nie wspomne o tym, jaki był nerwowy. trzeba miec silną wolę. zycze powodzenia

dzięki :) Ja wiem! Ja mam silną wolę, tylko małą wytrzymałość na ból, płaczę z byle powodu, nawet jak mnie komar ugryzie, więc dla mnie największym problem jest czysto ficzyne uczucie ssania w buzi. Ale dziś już jest lepiej, coraz mniej to czuję. Pierwsze 2 dni były ciężkie. Psychicznie nawet mnie nie ciągnie.

Gość teraz to bedzie pod górkę
to może sobie pomyśl, ze jak palisz to w Twoich płucach robią się dziury czy cos hehe