Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andzia166

Zmiana na lepsze.

Polecane posty

3 miesiące temu rzucił mnie chłopak z którym byłam półtora roku dla innej :( Wydaję mi sie ze z powodu wygladu, bo tamta jest piekniejsza. Zaniedbałam się od tego czasu.. Długo nie moglam dojsc do siebie tym bardziej ze planowalismy powolutku zareczyny. ALE od jutra wprowadzam zmiane w moim zyciu. Chce schudnac do 55 kg (dodam ze mam 170 wzrostu) czyli jakies 5 ciu kilo musze sie pozbyc. Zapuszcze wlosy, zmienie fryzure i kolor. Do tego ogolne sprawy takie jak zmiana stylu ubioru, nowe perfumy, solarium ale bez przesady, jakies ladne paznkocie? Co o tym mysliscie? Chce w nim wywolac zazdrosc zeby zobaczyl co stracil! Ktoras miala podobny przypadek? Pozdrawiam 🌼

Nie byłam w podobnej sytuacji, ale na pewno taka zmiana dobrze ci zrobi ;) Mi odswiezanie garderoby, zakupy i nowa fryzura zawsze poprawiaja nastroj ;) I na pewno poczujesz sie o niebo lepiej ;)

;)) bardzo bym chciala, zalezy mi na tym. Moze cos jeszcze da sie ciekawego zmienic w swoim zyciu bo nie mam pomyslu juz ;) ?

Gość
gdybyś robiła to dla siebie - ok, pozytywne zmiany zawsze mile widziane ale zmieniać się totalnie dla kolesia, który już Cię nie chce? spotkasz go i co - zapytasz czy żałuje, że Cię rzucił? łudzisz się, że wróci? ja bym go nie chciała z powrotem :p

Tak ;) Nie chce do niego wracac. Chce mu tylko zrobić na zlosc. ;] Mam 23 lata, trenuje pilke nozna i koszykowke. Uwielbiam sport ;)

wiesz Andzia, ja tak mialam:) zerwal ze mna, a ja po prostu wpadlam w depresje. zalamalam sie, przestalam o siebie dbac. z czasem zaczelam odzywac, chociaz nic nie mialo sensu. tez chcialam pokazac mu co stracil, wiec jesli wiedzialam, ze jest choc mala szansa ze go spotkam malowalam sie porzadnie, fajnie ubieralam... raz keidy byllo prawie pewne, ze bedzie na tej samej imprezie wydalam kuuupe kasy na fryzjera, zeby wrocic do naturalnego koloru wlosow, ktory uwielbial:), mnostwo kasy na ciuszki, paznokcie (zrobilam sobie delikatne tipsy). spotkalam go wtedy ale wyminelismy sie, wlasciwie widzielismy sie 1 min. po roku spotkalismy sie i los chcial, ze to byl ten PIERWSZY raz keidy nie postaralam sie, wygladalam zwyczajnie... a i tak w jego oczach zobaczylam TEN blysk... na szczescie wtedy juz zjawil sie w moim serduszku ktos inny i ten blysk nic nie zmienil:) sentyment mi pozostal, ale nic wiecej... dodam tylko, ze zmienilam sie bardzo przez ten rok, rozwinelam mnostwo zainteresowan, zmienilam swoj wyglad i baardzo zmienilam sie z charakteru (na lepsze;)... a teraz ciesze sie z tych zmian, bo choc byly z mysla o nim, to teraz dedykuje je Mojemu Ukochanemu:) warto bylo sie zmieniac, dla siebie i... dla nowej milosci:)

Gość
a ja bylam z popaprancem emocjonalnym ktory teraz po 4 latach od zerwania mowi wszystkim, ze zniszczylam mu zycie... i tez chcialam sie wydobyc ze skorupki teraz jestem w zwiazku (w sierpniu slub;) ) i po prostu chce mu sie podobac:) zaczelam od zmiany garderoby- tak bardziej kobieco do tego troszke dietka, cwiczenia (niestety mam problematyczny brzuszek :( ) powiem ci- warto widziec ten podziw w oczach faceta :)

Dziewczyny jesteście świetne :) Dziękuje wam bardzo za porady. A jak myślicie... Mam małe piersi (mieseczka B) chce schudnąć 5 kg.. Czy pójdzie mi to z piersi.. ? Nie chce mieć mniejszych ani obwisłych :( Wiem, że jest dużo preperatów ujędrniających, no ale... To nie to samo. :(

Gość likto
ja mam podobny wzrost i tez schudlam,ale biust b mi zostal:) A nawet przy szczuplej sylwetce lepiej jest teraz wyeksponowany:)

Gość kokta
a jaki masz wzrost ?

Gość vódeczka
hehe wiesz andzia:) miałam tak samo jak Ty tyle za panna dla której nie sadze ze była ładniejsza ale tez tak jak Ty zrobiłam wszelkie zmiany i powiem Ci ze czulam sie szczesliwa zwłaszcza ze on prawie codziennie widzial jak wiele stracił ;) do tej z tego co wiem on załuje ale ja nigdy nie wróce:D mimo ze jestem teraz sama i mialby szanse to ta zmiana jest dla mnie ważna i czuje ze zyje a on niech idzie do smieci po tym co mi zrobil;p ah dziewczyny:) pozdrawiam was i lece na impreze bawic sie trzmajcie sie i Andzia wszystko bedzie świetnie:)

Gość gość
Taaa to jak facet cię zauważy po tym jak zapuścisz włosy i kupisz kilka droższych szmatek to lepiej nie rób nic :D