Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dge 2009

Jest tu ktos komu naprawde bardzo wypadają włosy???

Polecane posty

Gość dge 2009

Bo ja naleze do takich osób:( Juz nie wiem co robić:( Nic mi nie dolega tylko te włosy..... Są strasznie przerzedzone, kiedys zawsze wszycy podziwiali moje bardzo gęste włosy..... farbuje ale nie czesto bo tylko 1 na 2 mies.. Ale to nie od farbowania... probowalam juz wszystkich szmaponow , odzywek, maseczek...tabletek ze skrzypem, witamin i nic:( Nawet Diane35 biore teraz na te wlosy... porażka, czy jestem sama ze swoim problemem ???

idz do dermatologa i ztob badamnia bo to moze byc skutek jakiejs choroby np problemow z tarczyca

Gość zbadaj TSH
może masz niedoczynność tarczycy

Gość misia siaaaaaaaaaaa
dge, słuchaj ja mialam to samo.. mi nawet nie wypadały.. ale lecialy na maxa!! balam sie ze bede lysa i mowie to powaznie!! i zaczelam brac innev- gestosc wlosow... tabletki drogie 90 zl za opakowanie ale warto !! biore drugi miesiac i wlosy mi nie wypadaja!!! do tego maseczka i szampon wax-do wlosow slabych i wypadajacych

Gość misia siaaaaaaaaaaa
jak ci zalezy na wlosach to kup inneov.. co z tego,ze 100 zl / msc.. wlosy masz jedne... a na allegro kupisz nawet opo 60 zl

Gość yooo
idz do lekarza,mozesz miec cos ze skóra głowy,drożdzaki albo cos w tym rodzaju.Lekarz zapisze odpowiednią kurację