Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtgrgrwrtgwetgwe

Co dyskfalifikuję kobietę w waszych oczach???

Polecane posty

Gość anulllkaaaa25
Masz przyjemną twarz ;p co z tego ze miałabyś figurę jak steczkowska i jej krzywy ryj?;pp gdybym była facetem to wolałabym Ciebie ;p ze wszystkimi kompleksami jakie tam masz ;p (jesli w ogole...)

Nie mam nadwagi, mam figurę w sam raz. Tyłek mam wystający trochę, ale w końcu jestem kobietą, prawda? Uważam, że nie powinnam przypominać worka na kości. Ważę 50 kg przy wzroście 158 cm wzrostu, sam oceń, czy to nadwaga.

Gość hdhof
Prawiczek z wiarą - czyli jednym słowem gustujesz w kobietach, które preferują męski styl ubioru, nie przykładają wagi do wyglądu, chodzą w bluzach bo tak najłatwiej. Może za jakiegoś faceta się weź, wy wszyscy chodzicie w dżinsach i bluzach:P i problem obcasów się rozwiąże:P

Gość anulllkaaaa25
na grubych facetów mowi się "typ bears" a na laski przy kości "kaszaloty" raaany....ludzie mają rózne problemy zdrowotne, na stresy też każdy inaczej reaguje, i każdy ma inną przemianę materii. Jarek i Wiara- czy ktoś Was kiedyś skrzywdził w dzieciństwie?

Jarek, wytłumaczysz mi swój komentarz pod zacytowanym tekstem z mojego postu? Królowa, to moja opinia, dla mnie to sztuczne i kojarzy się z kiczem... Nie chciałam nikogo urazić, nie odniosłam tego do konkretnej osoby.

"Prawiczek z wiarą - czyli jednym słowem gustujesz w kobietach, które preferują męski styl ubioru, nie przykładają wagi do wyglądu, chodzą w bluzach bo tak najłatwiej. Może za jakiegoś faceta się weź, wy wszyscy chodzicie w dżinsach i bluzach i problem obcasów się rozwiąże" Włąśnie dopisałem Cie do listy pasztetów odwiedzających ten temat. Zajmujesz zaszczytne drugie miejsce. :classic_cool:🖐️

Gość anulllkaaaa25
a kto piastuje zaszczytne pierwsze miejsce?

Gość hahahihihoho
Do Prawiczka z wiarą: proszę bardzo: deskowatość (mam duże... A:), niedowaga (2-3kg), nie jestem dziewicą i niektórzy określają mnie mianem "wściekłej feministki" (nie wiem dlaczego :P)

Gość anulllkaaaa25
trudno powiedzieć, zeby prawiczek gustował w jakimś typie kobiet...^^ taki Jarek ma jakieś tam prawo do własnego zdania. To chyba, że jest kryptoprawiczkiem.

"Jarek i Wiara- czy ktoś Was kiedyś skrzywdził w dzieciństwie?" Owszem, jak byłem mały to widziałem nagiego ,grubego i starego paszteta. Matkę mojego kumpla. 😭🖐️ Nikomu tego nie zyczę. :classic_cool:🖐️ anulllkaaaa25 załapałaś się na podium. :classic_cool:🖐️

Gość anulllkaaa25
hahahihihoho hehehehe ;ppp taka cisza...panowie się naradzają chyba...

Gość anulllkaaaa25
no nie wierzę!!!!! ;p Przewidujesz jakieś nagrody? a mogę się dowiedzieć chociaż za co zgarnęłam miejsce wśród najlepszej 3? ;p

Gość hdhof
Jestem pasztetem bo podsumowałam styl jaki lubisz? Wstydzisz się go, że się tak burzysz? Przecież sam powiedziałeś, że lubisz bluzy i dzinsy, a ja to tylko odpowiednio nazwałam, więc skąd te nerwy? Chyba musisz być bardzo sfrustrowanym człowiekiem:P

"Jestem pasztetem bo podsumowałam styl jaki lubisz? Wstydzisz się go, że się tak burzysz? Przecież sam powiedziałeś, że lubisz bluzy i dzinsy, a ja to tylko odpowiednio nazwałam, więc skąd te nerwy? Chyba musisz być bardzo sfrustrowanym człowiekiem" Już zostałaś zdemaskowana, nie wiem po co starasz się zabłysnąć. :classic_cool:🖐️

Gość anulllkaaaa25
Wiara- uważaj żebym CIę nie zaatakowała z moim boskim duże C /małe D ;p skoro tak lubisz duże......

wiara miales byc na odwyku od kafe , widze że samozaparcia nie masz hehe :P Btw. a akceptujecie tatuaze u kobiet? np na pupie badz nisko z przodu ? tak z ciekaowsci pytam :P

Gość anulllkaaaa25
Prawiczku z Wiarą- dowiem się w końcu czym sobie zasłużyłam na to jakże zaszczytne miejsce?

"Wiara- uważaj żebym CIę nie zaatakowała z moim boskim duże C /małe D ;p skoro tak lubisz duże......" No widzisz, coś pozytywnego w Tobie jednak jest. :classic_cool:🖐️ "wiara miales byc na odwyku od kafe , widze że samozaparcia nie masz hehe Btw. a akceptujecie tatuaze u kobiet? np na pupie badz nisko z przodu ? tak z ciekaowsci pytam " Pracę dyplomową już napisałem, więc mam więcej wolnego czasu ale i tak będę tu rzadziej. ;)🖐️ Do tatuaży nic nie mam. Choć pewnie masz na mysli ten najbardziej pospolity nad dupą. :classic_cool:🖐️ " Prawiczku z Wiarą- dowiem się w końcu czym sobie zasłużyłam na to jakże zaszczytne miejsce?" Za to samo co reszta. :classic_cool:🖐️ " Dobra, zrobię sobie sylikony á la Pamela Anderson. ;d 'Mawroncia' pewnie takie ma. ;D " Są tacy dla których B to jest to, więc nie musisz. 😘🖐️

Gość hdhof
Wybacz, ale jesli ktoś tu jest pasztetem to tylko Ty, Twój pseudonim mówi sam za siebie:D

ItsOnlyMexx_20. 😘 Ja lubię tatuaże, ale małe, nie takie ordynarne dziary np. na całe plecy. Podoba mi się tatuaż np. na końcu pleców właśnie, na kostce, czasem na szyi, zależy. Takie małe, np. róża, jakiś chiński znak, inicjały, imię, serce...

Gość hahahihihoho
Hehe, dobrze, że kompleksy na tym tle miałam kiedyś:P Tak czy siak gusta są różne i mnie nie rusza, jak ktoś stwierdzi, że mu się nie podobają kobiety z małym biustem, ma do tego prawo i nie będę polemizować na ten temat. Wiem jak wyglądam, ideały nie istnieją, więc nie wiem, po co się tu tak wszyscy burzą?