Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtgrgrwrtgwetgwe

Co dyskfalifikuję kobietę w waszych oczach???

Polecane posty

"Nie wiesz co mowisz , ręka to nie to samo co rozgrzana , goraca i mieciutka kobietka " eee tam ręką można kotrolowac ścisk. :P Nie jest ani za ciasna, ani za szeroka. :classic_cool:🖐️ Nie jęczy, że nie ma orgazmu. Nie boli ją głowa. :classic_cool:🖐️ Żyć nie umierać. :P🖐️ "Ja to ja a Ty to Ty , dla mnie wszytsko wolno Na Ciebie mam uwazac? phi... nie jestes grozny Miluś Ale nie powiem Nim też bys mogl sie zając " Ugodziłaś moje ego. 😭🖐️ Ok to już mam listę cycuszki, szujka i tyłeczek. :D Coś jeszcze? :classic_cool:🖐️ "Z tym sie nie zgodzę , to taka rozgrzewka przed grą wstępną i wielkim , namietnym oraz burzliwym finalem " Nie chcesz robić GG i połyku to jaki burzliwy finał :P🖐️

Gość anulllkaaaa25
jesteście poprani jak mało kto :D :D :D :D :p

Gość koniokrattt
hiba popaprani Anno ;p

Gość agencja_nieróhomości
gruba dupa, chodź bym miał konia walić do końca życia nie tknę takiej

\"eee tam ręką można kotrolowac ścisk. Nie jest ani za ciasna, ani za szeroka. Nie jęczy, że nie ma orgazmu. Nie boli ją głowa. Żyć nie umierać.\" Nie wiesz co tracisz Ksieciuniu :classic_cool: 🖐️ \"Ugodziłaś moje ego. Ok to już mam listę cycuszki, szujka i tyłeczek. Coś jeszcze?\" Ty moje tez wiec jest remis :P Co jeszcze? hmm... wnetrze ud , paluszki ... jeszcze duzo by mozna wymienic :P \"Nie chcesz robić GG i połyku to jaki burzliwy finał\" 1 lepszemu tego nie rozbie , mam swoje zasady :P Zreszta bez gg i połyku moze byc duza ... Misiu ... odrobina fantazji , checi i wszytsko jest mozliwe :classic_cool: :P

Po przeczytaniu kilku wypowiedzi Prawiczka z wiarą już wiem - czemu nadal jest prawiczkiem :D A jak już nie jest... to miał zabójczego farta że mu się udało ten stan zmienić :D:D

Gość Whizz
A ja Wam powiem, ze kazda potwora znajdzie swego amatora i basta!