Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość take your time

Co oznacza takie spojrzenie mężczyzny?

Polecane posty

Gość take your time

Chyba po raz piąty wdzię TEGO mężczyzne w drodze na studia w autobusie. Niedawno był taki ścisk, że czułam jego oddech na policzku i zapach perfum. Ma czarujące spojrzenie, dzisiaj chociażby gdy mnie zobaczył tak jakby zaskoczyło go to, nieśmiało patrzał mi w twarz, jakby z jakimś zaciekawieniem. Widziałam że próbował kilkukrotnie niezauważalnie "obejrzeć" mnie, stałam od niego jakieś 30 cm. Jednak za każdym razem nasze spojrzenia spotykały się i to nie na krótkie, lecz długie chwile. Ma BOSKIE oczka... :) Trzymając się tej samej "rurki" w autobusie, nie wiem czy to moje ręce zjeżdzały czy jego, ale co chwila dotykaliśmy się i wtedy znów były spojrzenia, aż w końcu wiem ze ja celowo dotykałam jego ręki a on jej nawet nie odsuwał. Po południu gdy wchodziłam do autobusu zaborczo patrzał w moją stronę, chciałam nawet koło niego usiąść :P lecz kumpela mnie zawołała i nici :o Wiem, ze to dość dziecinne gierki :D ale ciekawi mnie jego zachowanie, jest cholernie przystojny. Co o tym sądzicie? mam jakieś szanse ? :P i w ogóle wolałabym żeby on coś rozkręcił, tylko jak go zachęcić? jestem dość nieśmiała... :o

Gość myślenie boli co
umył zęby?

Gość take your time
umył :P

Gość ofermm a
na podstawie tego co tutaj napisałaś mogę z całą pewnością powiedzieć i zaświadczyć swoim autorytetem że spojrzenie to oznacza że na niego lecisz.

Gość take your time
przyciąga mnie jak magnes

Gość myślenie boli co
to oznacza ze jestes jakas niekumata

Gość to może ją wreszcie oświećmy
????????????

Gość take your time
o co wam chodzi?

Gość atak grzybów
wiesz, sądzę , że wiele sobie wmawiasz, kobiety tak mają naoglądały się komedii amerykanskich

Gość Teksańska masakra wibratorem
dotykalas go po kinder niespodziance???

Gość ja myślę
że on też jest tobą zainteresowany. Jakby nie był to by się odsunął i już. Nie piszcie dziewczynie, że jest dziecinna bo takie sytuacje w każdym wieku są ekscytujące i podniecające. Moja ciocia (46 lat) poznała w ten sposób mężczyznę, który został jej mężem.

hahahahaha nie mogeeeeee :D:D:D:D:D kinder niespodziance :D:D:D:D:D:D lol :D:D:D rozwalilo mnie to :D a co do autorki... ja pierdziele ile masz lat? sadzac po tym ze studiujesz to ponad 20.Zagadaj do niego jesli az tak bardzo Ci sie podoba.Na poczatek jakos niezobowiazujaco zeby nie bylo a potem samo sie potoczy jesli on bedzie chcial.Bo troche to dziecinne co opisujesz...

dobra moze i jest ekscytujace,ale jesli jej sie podoba to niech zadziala. Chyba ze zamierza tak z nim jezdzic w ta i spowrotem autobusem przez najblizsze 2 semestry i dotykac sie przypadkiem jak reka zjedzie z rurki w autobusie.. ;)

Zagadaj do niego. W ogóle nie wyobrażam sobie, że mogłabym do takiego ciacha, przy tak sprzyjającej sytuacji nie zagadać. Temat dowolny. W ogóle możesz zacząć zagadywać o tym, że w tym autobusie zawsze jest taki tłok albo że widzisz go w nim któryś raz i zapytać, czy nie studiuje przypadkiem tam gdzie Ty:) Naprawdę, największą głupotą jest w ogóle się nie odezwać, a palnięcie nawet głupoty jest lepsze;) Zawsze możesz ją obrócić w żart;)

jasne że masz szanse! i to nie małe! Sposób jest prosty! Uśmiechnij się do niego! Toz pewnością go ośmieli i utwierdzi w przekonaniu, że Ty również jesteś nim zainteresowana:)

Gość dvdf
nie zagaduj pierwsza, usmiechaj się tak jakby do siebie, ale niech on to widzi