Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukająca pytajaca

PLAN STOŁU STOŁÓW jak i gdzie

Polecane posty

Gość szukająca pytajaca

dziewczyny szukam planu stołu czy któraś z Was miała na swoim weselu lub planuje mieć ?? jak Wam się to sprawdziło ?? gdzie kupiłyście ?? my planujemy nazwać stoły i każdy siada wtedy przy danym stole tak jak chce zamiast przy każdym talerzyku winietkę tylko teraz ciekawe co lepsze winietka przy każdym talerzyku czy niech sobie siadają jedynie pokierowani do danego stolika a wtedy wolny wybór przy kim chcę siedzieć

Gość kyrie eljzon
a na co jakieś plany stołów ??? Winietki ??? Może niech każdy sobie usiadzie, jak chce i obok kogo chce, co? Jadę na wesele też po to, by spotkac czasem dawno nie widzianą rodzinę, znajomych i z nimi siedzieć, pogadać, a nie z jakimiś obcymi ludźmi.

Gość szukająca pytajaca
proste że w takiej sytuacji sadza się obok siebie rodzinę !!!!!!!!! hmmm nie chce mi się tłumaczyć po co winiety lub plan stołu :( :o

Ja też zupełnie nie byłam do tego przekonana i powiedziałam że winietek nie chcę. Siostra wytłumaczyła mi za to czemu się jednak przydadzą- część gości będzie z osobami towarzyszącymi, część bez osób towarzyszących. Przy stolikach są parzyste liczby miejsc, więc gdyby goście siadali dowolnie, mogłoby się to skończyć tak że ktoś kto jest sam dosiądzie się np. do dwóch par, zostanie po jednym miejscu przy stoliku i któraś z par musiałaby się rozłączyć. Albo przesadzać tego kogoś samotnego. Po prostu, zwłaszcza ze względu na dwie sale, chcemy uniknąć zamieszania. Ostatecznie przekonało mnie to że to będzie tylko na czas obiadu, a chcemy go podać w miarę szybko i sprawnie bo będzie to ok. 16 i goście mogą nam zgłodnieć. My sami też ;) A później wiadomo- część będzie tańczyć, część siedzieć, część palić na zewnątrz w ogródku. Bufet będzie osobno więc nikt nie będzie przy stole przywiązany do własnego talerzyka.

Aha, sam plan stołów był już gotowy w restauracji, mają swój sprawdzony, widziałam go jeszcze na stronie zanim poszliśmy na pierwsze spotkanie, zanim nawet salę na żywo zobaczyłam :)