Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co mam mówić

Macie cięte języki.. pomożecie???

Polecane posty

Wiem, że macie przeróżne pomysły więc może mi pomożecie... A mianowicie chodzę do drugiej liceum... w tym roku wszyscy będziemy kończyć 18 lat, ale niestety.. chłopaki nadal są tacy dziecinni... a ja? niestety.. nie mam ciętego języka i w tym momencie staję się ich kozą ofiarną :(:( Są takie trzy główne sytuacje, z których chłopaki robią sobie ze mnie żarty. Wiem, że za mną nie przepadają... i to jest: 1)Chłopak odwraca się do mnie w wolnych chwilach na lekcji i mówi: "Fajna jesteś" lub "Dlaczego podrywasz Karola?" (wiem, że nie uważa mnie za fajną, a Karola, takiego chłopaka, wcale nie podrywam.. :o 2)Inny chłopak patrzy się na mnie i pokazuje różne gesty i głupio się uśmiecha... :o 3)Jeszcze inny gdy się do mnie zwraca, zaczyna od: "Dziewczynko, ..." i twierdzi, że nie zna mojego imienia... Nigdy nie wiem jak im odpowiedzieć... Moglibyście podsunąć jakieś przykładowe teksty, jak wy byście odszczeknęli im? :)

Gość takie zdanie
milczenie jest największą karą i nauczką

Ale oni się nie odczepią jak będą wiedzieć, że będę milczeć kiedy oni sobie ze mnie jaja robią... :(

naucz sie najgorszych bluzgów i przy każdej zaczepce pieprznij mega wiąche i to głośno.nie daj sie dziewczyno!! nie masz jakiś kolegów zeby ich po lekcjach 'pogłaskali"?

jak będziesz milczeć i udawać, że nie słyszysz znudzą się i znajdą inny obiekt. Myślę, że są dziecinni i wten sposób cię podrywają

\"fajna jestes\" - odwroc sie bo niedobrze mi od samego patrzenia na ciebie dlaczego podrywasz karola? - bo jest mega przystojny, nie to co ty:/ 2-nie reagowac, ewentualnie okazac mina swoje ubolewanie z powodu jego kretynstwa 3-dziewczynko.. - na miescie mowia ze Twoj stary tak do Ciebie wola co wieczor :O a ogolnie chodzi o to, ze nie mowiac nic bedziesz dla nich idealna ofiara wiec odszczekuj zawsze (az im sie znudzi) i uderzaj w najczulsze punkty.. Tekst moze być głupkowaty, ważne żeby zrobiło się tej osobie głupio :)

1)Chłopak odwraca się do mnie w wolnych chwilach na lekcji i mówi: "Fajna jesteś" lub "Dlaczego podrywasz Karola?" odp: a ty yebiesz dorszem peruwiańskim lub bo Karolowi znudziło sie twoje obciąganie na resztę sama coś wykombinujesz

popatrz sie na nich tak jak to sie patrzy na kretynów ( a z tym problemu nie powinno byc..... )

Nie, raczej te bluzgi odpadają... nie mam raczej tak, że klnę, zwłaszcza na kogoś i ca forum klasy... Przydałby mi się jakiś tekst, którym mogłabym ich zaginać za każdym razem gdyby im przyszło do głowy, żeby sobie zażartować...

Hehe, o właśnie o takie teksty mi chodziło :D Dzięki serdeczne, już nie będę obojętna :D

Gość xxxx------------0000000000
1.Przyjdz z ojcem, bo cie nie rozumiem 2.Jak do mnie mowisz, to sciagnij warge z nosa 3.Chyba cie suty zrebia 4.Napisz podanie do rzeźni o wymianę ryja 5.Masz morde jak akumulator - ino ładować! 6.\"Dzięki Bogu, że głupota latać nie potrafi tylko piórami sypie po klasie\" 7.Myśl! To nie boli! Krzywdy sobie nie zrobisz!

Gość jestem w szokkkku
ludzie ci naprawde pomagaja...to dziwne zazwyczaj sie tak nie zachowuja heheeeeeeeeeeee

xxxx------------0000000000 hehe świetne masz te teksty :D:D na pewno je wykorzystam /:D

Gość Butnowifound
teksty Latiki mocniejsze - nie będą się z nich śmiać, bo się im głupio zrobi bo teksty xxxx------------0000000000 od 3 są takie hmm... no widać, że wyuczone, słyszałam je już parę razy i ja na ich miejscu, nie lubiąc Cię, wyśmiałabym CIę w tym momencie (pomijając tekst 1 i 2:P) a na teksty Latiki otworzyłaby mi się kopara ze zdziwienia :D

Gość se se se
Nie pasjonuje mnie wymyślanie odzywek, dlatego jak jakiś znajomy, bądz nieznajomy zada mi głupie pytanie odpowiadam DLATEGO, BO DZIS JEST CZWARTEK* ewentualnie dodaję A JUTRO ZROBIĘ COS TAM, BO JUTRO JEST PIĄTEK* Nieczęsto udaje się ludziom to zripostować. Nie daj się wciągać w wyjaławiające rozmowy z plebsem. * wpisz odpowiedni dzien tygodnia :P

Gość dfdfghjk
weź walnij kolesia raz a dobrze, niech nauczy się szacunku a jak zacznie się rzucać to powiedz "wybacz ale mucha bzyczała i była nieznośna"

Gość se se se
Kobieto, nie nękaj mnie.

hehehe se se se to dobre co mowisz :D ale to chyba dla inteligentniejszych na odczepnego a nie dla prawie dorosłych gówniarzy :)

Gość knagini - mistrz

Rzeczywiście, lepiej, żeby nie wiedzieli, że się tych tekstów uczyłam na pamięć :D zresztą mogą je też znać :/

Pani Senzor, Tylko, że im i tak się to podoba, choćby ktoś nie zwracał na nich uwagi... tak się popisują przed sobą. Trzeba im odszczekać, bo nie odpuszczą...

Gość głupie to ale
na pierwsze odpowiedziałabym np. tak: A dziękuję bardzo. Ty też jesteś fajny - ale tylko wtedy, gdy cię nie widać i nie słychać (i tu ironiczny uśmiech z krzywym grymasem na końcu).

1) nie uśmiechaj sie, bo mnie to drażni 2) stało ci sie cos? a nie! ty masz po prostu taki głupi wyraz twarzy 3) działasz na mnie jak płachta na byka :D ;-)